A Samsung tagadja, hogy lemásolták volna az Apple Animoji-ját

HusztiD 2018.03.01. 13:55 Egyéb 0 db 332

galaxy-s9_ar_emoji_movie-black

Vasárnap este mutatta be legújabb csúcsmodelljeit, a Galaxy S9 szériát a Samsung. Ahogyan beszámoltunk, a fejlett kamerák mellett a Dél-koreai vállalat nem volt rest a saját Animoji megoldását sem bemutatni, az úgynevezett AR Emoji-t. A vállalat egyik fejesével, D.J. Koh-hal időközben készült egy új interjú a Wall Street Journal által, ahol azt feszegették, hogy vajon ebben is leutánozták-e az almásokat.

Természetesen erre a vezető válasza egyből nem volt. Az elmondása alapján benne már 2001. folyamán, a kinyithatós telefonok érájában megfogalmazódott a 3D emoji elképzelése, de még csak most volt alkalmuk bemutatni. Elviekben ahogyan az Apple-nek, úgy a Samsungnak is megvan a saját ütemterve, ami alapján haladnak.

Nagyon érdekes egyébként, hogy ha tényleg a saját elképzeléseik után mennek, akkor miért csak most mutatták be, miután az Apple is előállt az Animojival? Az eddig látottak alapján az almásokhoz hasonlóan kezdetleges a Samsung próbálkozása, így lesz még hova fejlődniük. Ha ebből indulunk ki, akkor viszont nem igazán mondható meg, hogy évek óta dolgoznának az AR Emojin.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!