Visszaeső kereslet miatt csökkenhet az iPhone X árazása

HusztiD 2018.01.05. 14:55 iPhone 0 db 477

iphone-x-quad

A Wall Street egyik elemzője, Nicolas Baratte szerint az elemzők túl derűsen látják, hogy hogyan teljesített az Apple 2017 utolsó negyedévében. A számítások zöme 35 millió eladott iPhone X-ről szól, azonban Baratte szerint ennél lényegesen kevesebbet, nagyjából 30 millió készüléket szállítottak le az almások az előző év folyamán.

Az ellátási láncból származó információi alapján az Apple 50 millióról 30-ra csökkentette az iPhone X berendelését, mivel nem mutatkozott rá akkora kereslet, mint ahogyan azt eredetileg várták. Az elemző szerint egyedül az árazással van a probléma, hiszen az almások iszonyatosan elszálltak vele. A szakértő ebből kifolyólag úgy gondolja, hogy hamarosan csökkenthetik a csúcsmodell árát, hogy tovább növeljék az eladásaikat. Bár itt érdemes megjegyezni, hogy az Apple addig sosem csökkentette aktuális árait, míg be nem mutatták a következő generációs modelleket.

A 2018 Q1-es pénzügyi negyedéves beszámolóból tudjuk csak meg, hogy hány millió iPhone-t szállított le az Apple az előző év októberétől decemberéig tartó időszakban. Készüljetek, hiszen február elején minden kiderül.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!