Zavaró probléma jelentkezett néhány Apple Watch 3-nál

HusztiD 2017.11.08. 12:55 Apple Watch 2 hozzászólás 993

apple-watch-display-edge-stripes-issue

A 9to5Mac beszámolója alapján az Apple hivatalosan elismert egy problémát, amely a harmadik generációs Apple Watch modelleknél jelentkezhet. Ha nem aktív a kijelző, akkor észlelhető leginkább a probléma, mely az alábbi képen is remekül kivehető: a kijelző szélénél apróbb bordák láthatóak.

A hivatalos információk szerint a probléma egyelőre csak az Apple Watch 3 GPS modelljeinél bukkantak elő, LTE-s modelleknél nem. Lényegében kikapcsolt képernyő mellet látszik a belső anyag, amit az Apple felhasznált. Hivatalos infók arról nincsenek, hogy az LTE-s modelleknél miért nem jelentkezik ugyanez a probléma, de feltehetően a kialakított antennának köszönhetően kicsivel másabb a kijelző konfigurációja.

Egyelőre nagyon kevesen számoltak be az alábbi problémáról, az Apple pedig feltehetően hamarosan kiad egy közleményt, melyben leírják, hogy hogyan javítják a jelenlegi problémát.

Apple Watch 3 tulajok, nálatok fennáll a probléma?

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Gazda Rudolf - 2017.11.08. 13:22

    Nálam nem áll fenn a hiba.

  2. Mihály József - 2018.07.18. 19:18

    Nálam is kátszódik a sarkánál, olyan mintha elvána a kijelző belsejében a felület de kifogástalanul működik! De hol lehet jelezni , még garanciás?

Szólj hozzá Te is!