A vártnál jobban bírja az ejtési teszteket az iPhone X

HusztiD 2017.11.06. 12:55 iPhone, Videók 0 db 436

maxresdefault

Előző hét pénteken hivatalosan megjelent az iPhone X, ezzel a lendülettel pedig sorra érkeznek a különféle stressz teszt videók. Ezúttal a jó ismert EverythingApplePro csapata nézte meg, hogy mennyire faragták kemény fából az új telefont. Ami külön jó, hogy nem csak az iPhone X ejtését vizsgálták, hanem a nem olyan rég megjelent nyolcas modellét egyaránt.

Az ember megveszi az új csúcskészüléket, így nyilván megpróbálja minél jobban őrizni, hogy még véletlenül se essen le. Sajnos a véletlenszerű balesetek elkerülhetetlenek, azonban egyelőre úgy tűnik, hogy sokkal jobban bírja az iPhone X a megmérettetéseket, mint a szeptemberben megjelent testvére. Elég csak az alábbi videót megnézni, s számotokra is kiderül, hogy mennyire bírja az ejtéseket.

Egyelőre nem tudni, hogy miért ennyire strapabíró. A jövőben lesz több videós teszt úgyis, így azokra is kíváncsiak leszünk, hogy ott is hasonlóképp bírják-e. Lehetséges, hogy az alábbi videóban szerencsésebben esett az új telefon, ezért nem keletkezett benne akkora kár. Az sem kizárt, hogy más ejtési teszteknél ez fog hamarabb törni, nem pedig a nyolcas modell. Mindenesetre ha valóban ellenállóbb az új csúcsmodell, akkor az némiképp megnyugtatja az új iPhone X tulajait, de ettől függetlenül senki se kezdje el dobálni az új telefonját.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!