Trónok Harca és Totál Szívás kategóriájú sorozattal állna elő az Apple

HusztiD 2017.10.12. 15:55 Apple, Apple TV, Egyéb 1 db 231

apple-iphone-x-2017-apple-tv-4k_35

Nagyjából egy éve kezdődött a történet, hogy az Apple beszállt a sorozatok világába, hiszen az iPhone 7 bemutatóján szellőztették meg, hogy mire számíthatunk a Carpool Karaoke-ban. Azóta eltelt egy év, láthattuk a már említett sorozatot, vagy éppen a Planet of the Apps-et, de igazából egyik sem aratott akkora kirobbanó sikert, mint amire első körben számítottak.

A Hollywood Reporter több forrásra hivatkozik, mely szerint az Apple egy komolyabb dráma sorozatot szeretne elindítani. Egészen pontosan annyira nagy volumenűt, mint például a Trónok Harca (Game of Thrones), vagy a Totál Szívás (Breaking Bad). Elviekben a kaliforniaiak leginkább Vince Gilligan és Bryan Cranston párosát vette célba. Előbbi úriember a Totál Szívás vezető producere volt, míg utóbbi annak a főszereplője, aki a híres kémiatanárt alakította. Végül ott van Ron Moore egyaránt, aki az Outlander producere volt. Őket hármójukat szeretnék első körben meggyőzni, hogy legyenek segítségükre egy nagyobb volumenű sorozat megalkotásában.

Hogy végül sikerül-e alkut kötniük az almásoknak az alábbi talentumokkal vagy sem, az csak a jövőben derülhet ki. Viszont ha erre igen lesz a válasz, akkor készüljünk fel, hogy az Apple beléphet a nagyobb kaliberű sorozatgyártók közé.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Jobbmintte - 2017.10.13. 01:04

    Hát a trónok harca eléggé egy szemét, remélem annál azért sikerül jobbat alkotni,

Szólj hozzá Te is!