Olcsóbb Apple Music előfizetéssel támadhat az Apple

HusztiD 2017.09.15. 11:56 Apple Music 1 db 419

fe7cef5c3b645b84d8e281e408578e03

A Bloomberg beszámolója szerint az Apple-nek sikerült új szerződést kötnie a Warner Music Group-pal a zenestreamingelésük kapcsán. Az almások még két éve indították útjára a szolgáltatást, de eddig nem sikerült bizniszelniük a Warner-rel, így fontos lehet a mostani üzlet.

Az új egyezségnek köszönhetően a Warner olyan jogokat fog biztosítani az almások számára, mint amilyet eddig nem kaptak. A kiemelt sztárok között ott lesz például Ed Sheeran, Bruno Mars, vagy akár a Red Hot Chili Peppers. Feltehetően ennek berkein belül kiemelt figyelmet kapnak ezen előadók a szolgáltatás ajánlatai között.

Ezen felül az Apple-nek kevesebbet kell majd fizetni a streamingelések után, de pontos számok nem tudottak. Az új üzletnek hála az almások könnyebben üzletelhetnek a jövőben a zenei piacon, amivel sokkal kedvezőbb ajánlatokat kaphatnak a többi szolgáltatótól. Ez akár azt jelentheti, hogy a kaliforniaiak hamarosan olcsóbb előfizetésekkel támadhatnak, ami pont kapóra jönne nekik, hogy még inkább felvegyék a harcot a Spotify-jal.

Az infók alapján az Apple ezek után a Sony és a Universal párosával is tárgyalásokat folytat, ahol remélhetően sikerül újabb kedvező üzletet kötniük.

Információ! Ne feledjétek, a nyolcadik születésnapját ünneplő iDoki hatalmas kedvezménnyel állt elő, melyet egészen szeptember végéig vehettek igénybe. Bővebb részleteket itt találhattok.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. NickFirzen - 2017.09.15. 17:19

    Hú az de jó lenne, ha filmes ilyen is lenne! :D

Szólj hozzá Te is!