Ilyen az eddigi legkiemelkedőbb iPhone 8 koncepció

HusztiD 2017.08.17. 17:25 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 851

screen-shot-2017-08-16-at-4-28-24-pm

Nagyjából egy hónap van még a szeptemberi iPhone eventig, ahol a kaliforniai vállalat bemutatja legújabb okostelefonjait. Eddig számos remek koncepciót láthattunk magáról a telefonról az elmúlt hónapok múlásával, azonban most egy John Calkins nevű dizájner állt elő a legújabbal és az eddigi egyik legjobbal.

Az utóbbi időkben nagyon sok kiszivárgott képet láthattunk magáról a telefonról, de másról sajnos nem. Jóformán azt sem tudjuk, hogy az iOS 11 mennyire lesz eltérő rajta, mint a mostani béták a korábbi készülékeken. John pont ezt álmodta meg, s szerinte a telefon alsó része egy úgynevezett HomeBar lesz, ahol több funkciót elérhetünk.

screen-shot-2017-08-16-at-4-21-12-pm1

Elképzelései alapján százszázalékosan testre szabhatóak lesznek az itt megjelenítendő funkciók. Mondjuk innen érhetjük el Siri-t, rakhatjuk le vagy vehetjük fel a beérkező telefonhívásokat, de akár még az értesítéseket egyaránt megjeleníthetné a telefon. Idézőjelesen azt szintén tudjuk, hogy a csúcsmobil OLED kijelzővel érkezik, így ennek köszönhetően az Apple bevezeti a több gyártónál már elterjedt ‘always-on’ kijelzőt. Elég lesz csak a kijelzőre bökni és máris életre kell, amellett hogy folyamatosan mutatja az aktuális időt és dátumot.

screen-shot-2017-08-16-at-4-28-31-pm

John Calkins teljes koncepcióját itt találhatjátok meg. Igazából semmi sem támasztja alá, hogy ilyen lenne az új telefon, de ettől függetlenül reméljük, hogy a sok szivárgás ellenére tudnak újat mutatni az almások, s legalább egy ehhez hasonló, ütős elképzeléssel állnak elő a következő hónap folyamán.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!