Május végétől kaphatóak lesznek az Indiában összeszerelt iPhone SE modellek

HusztiD 2017.05.18. 17:55 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 370

iphone-se-all-colors

A Wall Street Journal csapata szemfüles volt és észrevette, hogy az Apple megerősítette a partnerei számára, hogy Indiában is megindul az iPhone SE gyártása. Az almások eddig Kínában szereltették össze a telefonjaikat (a korábbi modellek között voltak Brazíliában összerakottak egyaránt), de mostantól hamarosan olvasható lesz a telefonok hátoldalán az ‘Assembled in India’ felirat.

Tudjuk nagyon jól, hogy Indiában egy gyártó csak úgy nyithat saját üzletet, ha az általa árult termékek legalább 30 százalékát az ázsiai országban gyártanak le. Tudjuk azt is, hogy az almásoknak milyen hosszú volt az idáig vezető útjuk, hiszen az elmúlt évek folyamán már többször beszámoltunk az indiai gyártásról.

Egyelőre nem tudni, hogy milyen árakkal fog dolgozni az Apple, annyit viszont igen, hogy május végén már Indiában kaphatóak lesznek az itt összerakott telefonok. Ha a kaliforniai vállalat meghódítani szeretné a piacot, akkor kénytelen lesz árat csökkenteni, ugyanis Indiában nem igazán van kereslet a prémium árkategóriás telefonokra.

Arról pedig egyelőre nem tudni, hogy a világ más részeire is szállítani fognak-e az indiai telefonokból. Természetesen továbbra is a kínaiak lesznek az almások fő partnerei, de nem kizárt, hogy egy-két (esetleg szegényebb) országban bepróbálkoznak az Indiában összeszerelt telefonjaikkal.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!