Pletyka: új MacBook Pro modellek érkeznek a WWDC ’17-en

HusztiD 2017.05.17. 11:56 Kiemelt hírek, Mac, Pletykák 2 db 285

13-inch-macbook-pro-touchbar

Ahogyan egyre közeledünk az idei WWDC dátumához, úgy olvashatunk egyre több pletykáról. Ezúttal a Bloomberg számolt be egy nagyon érdekes hírről, hiszen egy meg nem nevezett, de az Apple-höz közel álló informátor osztott meg velük érdekes újdonságokat.

Amennyiben hitelesek a mostani infók, akkor az Apple frissíti a MacBook Pro vonalat, így az új masinák már egy sokkal gyorsabb Kaby Lake processzorral lesznek felvértezve. Ezen felül pedig új, 12 colos MacBook notikra is számíthatunk, amelyek szintén egy gyorsabb Intel processzort kapnak, de erről pontosabbat nem tudni.

Régóta kérdés, hogy mi lesz a MacBook Air családdal. Korábban olvashattunk olyan pletykákról, mely szerint az almások megszüntetik ezt a vonalat, de a mostani informátor szerint továbbra is a piacon marad az Air. Mi több, ez szintén frissülni fog, melynek keretein belül jobb hardvereket kap, viszont az ára ugyanúgy olcsóbb lesz, mint a 12 colos MacBook-é.

A hét elején egyébként Ming-Chi Kuo nyilatkozott, hogy szerinte mit várhatunk az idei WWDC-től. Ő például pont azt jósolta, hogy új iPad Prót és az egy ideje már emlegetett Siri okoshangszórót kaphatjuk meg az almásoktól. Szerencsére már csak három hetet kell várnunk, hogy minden kiderüljön.

Ti mit várnátok leginkább az Apple-től?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 2 db

  1. Sagara - 2017.05.17. 14:59

    Felesleges kérdezni, hogy mi mit várunk; design-ban semmi változás nem lesz. Procik lesznek újak, avagy Kaby Lake, és a DDR3 ramot cserélik DDR4-re, ennyi :D

  2. Pool - 2017.05.18. 23:51

    És talán újból világítani fog az alma rajta. :(

Szólj hozzá Te is!