Az Apple hamarosan megduplázhatja saját készülékeinek az üzemidejét

HusztiD 2017.05.10. 13:55 Egyéb, iPhone 2 db 345

426100-iphone-battery-tips

Nem olyan régen a Tesla egyik akkumulátor kutatója arról számolt be, hogy hatalmas áttörésre számíthatunk. Jeff Dahn elmondása szerint a Tesla legalább négy évvel jár riválisai előtt, hiszen sikerült egy olyan új eljárást kifejleszteniük, amivel megduplázhatják az autóik üzemidejét.

A bejelentés után nem sokkal az Apple háza tájáról is érkeztek újabb információk, mely szerint kedvenc vállalatunknak sikerült lecsapnia pont olyan gépekre, mint amilyennel a Tesla is teszteli az akkumulátorokat. Természetesen ennél több konkrétumot nem tudunk az almások felől, viszont ez már egy hatalmas pozitívumnak számít. Reméljük, hogy ezen új gépeknek köszönhetően kedvenc vállalatunknak szintén sikerül egy olyan eljárást kifejlesztenie, amellyel megduplázzák a jelenlegi üzemidejét a termékeiknek, legyen szó akár egy iPhone-ról vagy MacBook-ról.

Korábban már megannyi hírt olvashattunk az akkumulátorok kapcsán, hogy több kutatónak egyaránt sikerült elérnie, hogy nagyobb kapacitásúak legyenek az aksik, de eddig nem sokat láthattunk ezen szabadalmak megvalósulásából. Bízzunk benne, hogy most már tényleg elérkezünk arra a pontra, amikor a gyártók képesek lesznek a termékeik üzemidejének a megduplázására.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 2 db

  1. Maket - 2017.05.11. 11:10

    Mi a szösz

  2. Thomy08 - 2017.05.11. 12:48

    A szösz az egy olyan kis ………………..

Szólj hozzá Te is!