Saját kiegészítőn dolgozik a Spotify

HusztiD 2017.04.27. 13:55 Egyéb 0 db 170

Mighty-Device-and-Home-Screen-3-780x468

Úgy tűnik, hogy jól ismert zenestreaming szolgáltató, a Spotify új fába vághatja fejszéjét. Az Apple Music riválisa eddig csak a zeneszolgáltatók piacán tevékenykedett, azonban nem olyan rég, a Spotify oldalán felfedezett álláshirdetés másra adhat utalást.

A leírás szerint egy olyan új vezető termékmenedzserre van szüksége a szolgáltatónak, aki otthon van a különféle termékek, kiegészítők háza táján. Ez a meg nem nevezet termék egy olyan kiegészítő, amely az internetre kapcsolódik és úgymond elhozza az egész Spotify élményt a felhasználók számára. Valamint azt is megemlítik a rövid leírásban, hogy olyan termékeket szeretnének, ami a Pebble Watch-hoz, Amazon Echo-hoz és a Snap Spectacles-hez köthető.

Természetesen a találgatások egyből megindultak, a legvalószínűbb feltételezések szerint pedig valamilyen AirPods féle riválissal állhat elő a Spotify. Egyelőre biztosat még nem tudunk, de egyáltalán nem elképzelhetetlen a dolog, mely szerint a Spotify is szeretne beszállni a kiegészítők piacára, hogy minél tovább gyarapítsák eladásaikat és bevételeiket.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!