Beépített LTE chip lehet a harmadik generációs Apple Watch újdonsága

HusztiD 2017.03.31. 09:55 Apple Watch, Kiemelt hírek 5 hozzászólás 609

apple-watch-series-2-late-2016

A Susquehanna Financial Group egy úgynevezett ellátási láncon alapuló elemzőcsapat, akik nem olyan régen tértek vissza ázsiai útjukról. A szakikból álló csapat új esélylatolgatásokat osztott meg arról, hogy mégis mi lehet az elvileg ősszel érkező Apple Watch 3 újdonsága.

Eddig vajmi keveset olvashattunk a harmadik generációs órákról, de ha minden igaz, akkor az új készülékben lesz egy SIM tálca, ami az LTE kapcsolathoz fog kelleni. Bizony, az elemzők úgy hiszik, hogy ez lesz az óra egyik újdonsága. Az Apple korábban érdekelt volt ebben a témában, azonban eddig nem sikerült ennek a megvalósítása, hiszen az rettentően szívja az aksit.

Elviekben most sem várhatunk nagyobb üzemidőt az almásoktól, viszont ha valóban helyesek lesznek az elképzelések, akkor az állandó LTE kapcsolat mellett képesek lesznek tartani ugyanezt az egynapos üzemidőt, amelyet a felhasználók már megszokhattak. Mondjuk ezen lehetne vitázni, hogy kinek mi lenne a fontosabb, hiszen lehet többen kibékülnénk, ha az Apple megoldaná, hogy többnapos üzemidőt kapjon a készülék.

Érdekes lesz kivárni, hogy mit mutatnak be a kaliforniaiak, de az biztos, hogy az Apple Watch 3-ról eddig nem sokat csiripeltek a madarak. Nyilván egy okosóránál nehezebb bármilyen újdonságot bevezetni, hiszen eleve kisebb a készülék, ami mellett még az akkumulátor kapacitását is erősen figyelembe kell venni.

Ti mire szavaznátok? Maradjon az egynapos üzemidő LTE funkcióval, vagy inkább az aksi kapacitásán növeljenek az almások?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

5 hozzászólás

  1. ledtamas - 2017.03.31. 10:19

    Inkább az aksi uzemidejét növeljék. Az óra szerintem ne legyen telefon is!

  2. Tomsz - 2017.03.31. 11:38

    Nalam siman ket napos az uzemido, igy csak minden masnap tudom ejszakai orakent hasznalni (ha toltore teszed akkor akként is funkcional)

  3. Jovi - 2017.03.31. 14:09

    Szerintem sem kell SIM kártya. Arra van a telefon.

  4. Galesz1980 - 2017.03.31. 15:29

    Az üzemidő nagyon gáz. Azon kéne változtatni. Nálam max másfél nap…

  5. Patrik - 2017.03.31. 15:48

    Nálam simán kibír 2 napot. De este a legtöbb ember amúgy is leveszi. Az alatt az idő alatt miért ne lehetne töltőn. Azt kéne megoldani hogy mérje a pulzus mellett, a vérnyomást, és a vércukrot is. Na akkor tényleg több haszna lenne! Bár én így sem panaszkodom, csak inkább erre kéne használni azt a plusz helyet.

Szólj hozzá Te is!