Kevésbé lesz hajlított az iPhone 8 kijelzője, mint a Galaxy S7-é

HusztiD 2017.03.17. 11:57 iPhone, Pletykák 2 db 435

siri-iphone-8-ar-siri-home-button-01

Egy jó ideje már tudni véljük a pletykák alapján, hogy az iPhone 8 hajlított OLED kijelzőt kap. Eddig nagyon sokfélét olvashattunk a telefonról, de ezúttal a Nikkei számolt be arról, hogy voltaképp mennyire lesz hajlított a telefonban lévő kijelző.

Ha igazak a mostani hírek, akkor az iPhone 8 kevésbé drasztikus íveket kap, mint a Samsung Galaxy S7. Az információk alapján az Apple-nél csupán esztétikai szempont lesz, így nem lesznek a kijelző szélein különféle kiegészítő funkciók, mint az S7 Edge esetében. Ergo senki se számítson arra, hogy a telefon oldalán elérhet bármilyen alkalmazást, vagy mondjuk azt, hogy kijelezze az aktuális időt és dátumot.

Talán az alábbi ábra szemlélteti legjobban a különbséget. Korábban csak a 2D eljárást használták a gyártók, azonban a 2,5 annyiban különbözik, hogy sokkal finomabbak az élei a kerekítésnek köszönhetően, míg a 3D esetében teljes kerekítésről beszélhetünk.

3d-vs-2.5d

Mivel ez csak egy újabb pletyka, ezért ezt is óvatosan kell kezelni. Nagyjából fél év van még az iPhone 8 leleplezéséig, így addig több ehhez hasonló hírről fogunk olvasni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 2 db

  1. Éliás Zsolt András - 2017.03.17. 16:53

    Ééés akkor mi van?!
    Ki a francot érdekel egy szarszung?!

  2. Ironyjakuza - 2017.03.17. 18:47

    Nekem spec jobban tetszik a Samu hajlított kijelzője . Ha tudna ,de nem tud ,stabil maradni ,gondolok itt a fagyásra ,de nem erre gondoltam ,arra ,hogy játék közben ne bqsszon be reklámot egy NFS közé,vagy egy zombi cunami közben ,mert annál idegesítőbb nincs is .lecseréltem egy i6s re ,ebben bqszki nincs reklám ,csak a végén max 20m/perc .de nem szép . Jónak jó !Meg hogy az alma nem fagy ? De fagy ! i4- van telóm ,nem etet meg senki . megvárom a 7s-t vagy akár mi lesz a neve ,ha így fog kinézni akkor nem veszem meg .a plus qrva nagy nem kell .pedig tele van extrával .mindenem alma de dizájnban a qaszban sincs már ,sajnos .

Szólj hozzá Te is!