Pletyka: két új iPad-et mutat be jövő héten az Apple

HusztiD 2017.03.14. 11:57 iPad, Kiemelt hírek, Pletykák 1 db 585

ipad-pro-and-box

A MacRumors csapata arról számolt be a minap, hogy az Apple a jövő hét folyamán mutatja be az új iPad modelleket. A pletyka egyenesen egy ellátási láncbeli elemzőtől származik, kinek személyiségét természetesen nem fedték fel. A meg nem nevezett informátor a saját forrásaira támaszkodik, nem pedig egyéb beszámolókra, vagy elemzésekre.

Ha minden igaz, akkor az Apple a jövő hét folyamán tartja meg az iPad eventet, ahol bemutatásra kerülnek az új masinák. Ha igazak a meg nem nevezett forrás értesülései, akkor március 20 és 24 között kerülhet sor a bemutatóra. Ha a korábbi eventeket nézzük, akkor feltehetően a hét elején lesz esedékes a rendezvény.

A másik infóval pedig a TechCrunch csapata szolgált, amelyből arra lehet következtetni, hogy csupán két új iPad-et mutat be az Apple. A Fiksu vállalat különféle információkat gyűjt az eszközeinkről, akik négy új iPad modellt véltek felfedezni. Név szerint az iPad 7,1, 7,2, 7,3 és 7,4-et. Ebből rögtön arra lehetne következtetni, hogy négy új tablet jön, de ha a korábbi modellneveket nézzük, akkor ebből bizony csak kettő lesz. Összehasonlításképp itt vannak a tavalyi megnevezések:

  • iPad 6,7 – 12,9 colos iPad Pro (Wi-Fi)
  • iPad 6,8 – 12,9 colos iPad Pro (Cellular)
  • iPad 6,3 – 9,7 colos iPad Pro (Wi-Fi)
  • iPad 6,4 – 9,7 colos iPad Pro (Cellular)

Amennyiben két új iPad-et mutat be az Apple, akkor feltehetően a 9,7 és a 12,9 colos Pro lesz az. Kérdéses, hogy mi lesz a 10,5 colos tablet sorsa, hiszen erről régóta olvashatunk különféle pletykákat. Amennyiben igazak a mostani értesülések, akkor szerencsére nem kell sokat aludnunk, hogy megtudjuk mi igaz, s mi nem.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Cs.G. - 2017.03.14. 14:02

    Az elemző személyiségét nem fedték fel?
    Pl., hogy milyen pletykás?

Szólj hozzá Te is!