Igencsak fel kell kötnie a gatyáját a Galaxy S8-nak

HusztiD 2017.03.14. 17:55 Egyéb, Kiemelt hírek 2 db 692

s81

A KGI jól ismert elemzője, Ming-Chi Kuo ismételten hallatott elképzeléseiről, azonban most nem az iPhone 8-ról osztotta meg gondolatait, hanem a Samsung következő csúcsmodelljéről, a Galaxy S8-ról. Kedvenc szakértőnk szerint igazán nehéz dolga lesz a Dél-koreai vállalatnak, mivel lehet, hogy még a Galaxy S7 sikerét sem érik el az új telefonnal.

Ha helyesek Kuo számításai, akkor a Galaxy S8 nyomába sem érhet majd a tavaly megjelent S7-nek. Amennyiben jól számolt az elemző, akkor nagyjából 40-45 millió S8-at adhat el a Samsung az idei év folyamán. Ha az előző csúcsmodellt nézzük, akkor ott 2016 folyamán összesen 52 millióról beszélhettünk. A Galaxy S8 nem rendelkezik majd olyan újdonságokkal, amelyek miatt a felhasználóknak megéri rá lecserélniük a jelenlegi telefonjaikat.

Egyik ok, amiért nem lesz kellően sikeres, a tavaly ősszel nagy port kavart Galaxy Note 7 incidens, amivel kissé elidegenítették a vásárlókat. A másik ok nem más, minthogy ősszel érkezik az iPhone 8, amit már most nagy rivaldafény örvendez méghozzá úgy, hogy még jóformán semmilyen hivatalos infót nem tudunk róla.

Érdemes lesz kivárni, mire az Apple is piacra dobja az idei évi csúcsmodelljét, hiszen az eddigiek alapján megvan rá az esély, hogy újabb eladási rekordokat döntsenek meg vele. Mindenesetre előbb a Samsung jelentse be hivatalosan a Galaxy S8-at, majd ezek után úgyis látszani fog, hogy hogyan alakulnak az eladásaik.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 2 db

  1. Ironyjakuza - 2017.03.14. 19:52

    Sztem aki Samut akar vagy akart ,az cserél . Úgy ahogy a Szifon is cserélődik 2 évente . Nem cserélek csak S szériát mert az éri meg ,a plus nem mrt qrva nagy .

  2. janika61 - 2017.03.15. 22:09

    3-Apple kell összel értem,de a harmadik 5,8 zoll helyett 5,1 zoll lehetne a nyerö harmadik !!

Szólj hozzá Te is!