Mégsem olyan biztos, hogy hajlított kijelzőt kap az iPhone 8

HusztiD 2017.03.13. 17:55 iPhone, Kiemelt hírek, Pletykák 1 db 208

iphone-display

Mondhatni már-már lerágott kutyacsont az iPhone 8 téma, hiszen jóformán mindig olvashatunk róla valamilyen újabb pletykát. Az eddigiek alapján az ősszel érkező telefon 5,8 colos OLED kijelzőt kaphat lekerekített szélekkel, ami mellett eltűnik a Home gomb, valamint a kávákon is csökkentenek egy kicsit.

A MacRumors csapata most összeszedett egy pár új infót, amiből kiderült, hogy mit várnak a szakértők. Zömében elmondható, hogy a hozzáértők úgy hiszik, nem kap hajlított kijelzőt az iPhone 8, ami teljesen szembe megy az eddigi pletykákkal, ugyanis már évekkel ezelőtt felmerült ez a téma.

Sokkal inkább egy úgynevezett 2,5D borítást kap az előlap. Mit jelent ez? Sík kijelzőt hajlított előlappal. Lényegében ez a technológia mutatkozott be az iPhone 6-ban anno, amit még az iPhone 7 is tovább vitt. Szóval félig meddig lekerekített széleket kapunk, amit már cirka három éve bemutatott az Apple.

Viszonylag messze még az iPhone 8 bejelentése, addig pedig számos pletykáról fogunk még olvasni. Pontosat viszont csak akkor fogunk tudni, mikor az Apple bemutatja az új csúcsmodellt. Jelenleg már annyi mindenről olvashattunk, hogy most már tényleg jó lenne tudni, mi lesz igaz és mi nem. Fél év múlva kiderül…

Ti milyen új funkciókat vártok leginkább?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Ironyjakuza - 2017.03.14. 19:53

    JJJa azt kapunk egy 4s tip. Elől hátul üveg ,szépen kidolgozva ,szappan design, ennyi. ,, így is van ,,

Szólj hozzá Te is!