Májusban érkezhetnek az új iPad-ek; mégsem lesz USB C az iPhone 8-ban – mi történt a héten?

HusztiD 2017.03.04. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 288

Újabb érdekes hírekkel teli hetet tudhatunk magunk mögött, így szokásunkhoz híven összeszedtük az elmúlt napok legérdekesebb beszámolóit.

ipad-pro-and-box

Enyhített az iPhone jótállási feltételein az Apple

Az Apple kedvezőbbé tette az iPhone jótállásának a feltételeit. Az elmúlt hétvége folyamán a vállalat új infókat küldött a viszonteladói számára, ahol ismertették az új feltételeket, ami lényegében a harmadik felek által való kijelző szervizelésen enyhít.

applecare-2-1

Bővebben itt.

Mindennél fejlettebb vezeték nélküli töltés technológiával érkezhet az iPhone 8

Az iPhone 8 egyik régóta várt újdonsága a vezeték nélküli töltés lehet. Legalábbis ez az a funkció, amit már nagyon régóta várnak a felhasználók, valamint az utóbbi hónapok folyamán egyre többet hallat magáról a téma. Ezúttal a Reuters számolt be újabb infókról.

iPhone-8-and-8-Plus-will-Support-Wireless-Charging

Bővebben itt.

Az iOS 10.2.1 megoldotta a véletlenszerűen kikapcsolódó iPhone 6s problémáját

Tavaly novemberben iPhone 6s akkumulátor csereakciót hirdetett az Apple, melynek keretein belül a 2015 szeptember és októbere között gyártott modellek aksijait cserélték. Népszerű volt a kezdeményezés, hiszen sokan vették igénybe, azonban a TechCrunch számára most megosztott pár újdonságot az almások csapata.

iphone-6-battery

Bővebben itt.

Ming-Chi Kuo válaszolt a WSJ értesüléseire: biztos nem lesz USB C az új iPhone-okban

Pár nappal ezelőtt a Wall Street Journal egy eléggé érdekes hírt közölt le, mely szerint a szeptember folyamán érkező iPhone-ok nem csak hajlított kijelzővel, hanem USB C porttal érkeznek. Az új szabvány miatt kissé elütött a pletyka a korábbiaktól, de a KGI elemzője egyből megcáfolta az állítást.

iphone-8-concept-01

Bővebben itt.

Leghamarabb májusban érkezhetnek az új iPad Pro modellek

A tech társadalom már nagyon várja a márciust, hiszen az eddigi pletykák szerint ekkor tart egy új eventet az Apple, ahol bemutatják a 2017-es iPad modelleket, amik mellett ha szerencsénk van, még egyéb frissítéseket is kaphatunk. A Digitimes ezzel kapcsolatosan közölt le újabb információkat, melyek egyenesen az ellátási láncból származnak.

ipad

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét első felében láthattuk, hogy hogyan fest az Apple Park a Minecraft világában, majd nem sokkal később a márciusi drónfelvételt is megkaptuk. Új felmérésből kiderült, hogy az Apple az egyik legismertebb vállalat, valamint a legújabb szoftver bétákat egyaránt megkaptuk. A kínai Oppo egy igen fejlett dupla kamerás megoldást mutatott be, amit követően beszámoltunk, hogy gőzerővel dolgozik az Apple a kiterjesztett valóságon.

battery

A hét második felében megjelent a Facebook Video Apple TV-ra, majd ezt követően jött a hír, hogy lényegesen nagyobb akkumulátort kaphat az iPhone 8 az elődeihez képest. Láthattunk egy remek Samsung Galaxy S8 koncepciót, ami nagyjából olyan lett, mint amilyennek az iPhone 8-at képzeljük, majd jött a hír, hogy szuper slo-mo funkciót kaphatnak a jövőbeli iPhone-ok. Végezetül újabb rekordot döntött a Spotify, majd olvashattunk kicsit a 10,5 colos iPad Próról.

Ezek voltak az idei év kilencedik hetének legérdekesebb hírei. Mivel már március van, ezért ideje lesz, hogy az elkövetkezendő napok folyamán az Apple bejelentse a márciusi iPad event időpontját – már persze akkor, ha valósak az eddigi szóbeszédek. Mi pedig csak bízni tudunk benne, hogy hamarosan lehull a lepel az új iPad line-up-ról.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!