Gőzerővel dolgozik az iPhone 8 Augmented Reality funkcióin az Apple

HusztiD 2017.03.01. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek 1 db 361

ar

A Business Insider felfigyelt egy új UBS kutatásra, amely azt latolgatja, hogy gőzerővel dolgozik az Apple a kiterjesztett valósággal kapcsolatosan. Nem csoda, hiszen a legújabb hírek szerint legalább ezer embert állítottak rá a témára az almások, mivel ez lehet az iPhone 8 egyik nagy újdonsága.

Az ipari pletykából származó információk alapján az AR projektért egy Izraelben lévő csapat felelős. Az Apple szeretné, ha már most őszre kiforrná magát a dolog, hiszen az iPhone 8-cal karöltve szeretnék leleplezni a telefon kiterjesztett valóságbeli funkcióit, azonban még egyáltalán nem biztos az egész. A források szerint ha a vállalatnak sikerül időben elkészülnie a koncepciókkal, akkor idén bemutatják, ha pedig nem, akkor nyilván tolni fogják, mivel nem lepleznek le egy félkész eljárást.

Elvileg az iPhone 8-ban sokkal fejlettebb kamerákat mutat be az Apple, ami által jobban ki tudják aknázni az AR-ben lévő lehetőségeket. Például egy jobb előlapi kamera által lehetséges lenne a 3D szelfi készítés, valamint az új szenzor ennek köszönhetően képes lenne felismerni minket, így egy-egy játékban saját és egyben élő avatarunk lehetne.

A vállalat CEO-ja, Tim Cook a korábbi interjúi során elmondta, hogy mennyire nagy lehetőséget lát a kiterjesztett valóságban, azonban eddig még nem nagyon láthattunk tőlük érdemleges próbálkozásokat. Reméljük, hogy az iPhone 8 bemutatásáig sikerül aktualizálniuk az AR lehetőségeket, aminek köszönhetően egy jobb telefont kapunk mi, a felhasználók.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. NickFirzen - 2017.03.01. 12:04

    Jó lenne, és hasznos is, én várnám! Plusz szerintem demozhatják is, így volt a i7tel, emlékeztek? A portré funcióval. Bemutatták, de később jelent meg. Megdobná az érdeklődést/eladásokat.

Szólj hozzá Te is!