Újabb kijelzőt kapnak a harmadik generációs Apple Watch modellek

HusztiD 2017.02.27. 15:55 Apple Watch 1 db 215

apple-watch-640.jpg__640x360_q85_crop_subsampling-2

Újabb ellátási láncból származó információval állt elő a Digitimes csapata, kik most a harmadik generációs Apple Watch-ról osztottak meg új információt. Amennyiben helyesek a forrás szösszenetei, akkor az ősszel érkező okosórában már egy más technológiára épülő kijelzőt alkalmaznak.

A jelenlegi okosórákban a kaliforniaiak egy úgynevezett üveg-film szerű technológiát használnak, ami két egységből tevődik össze. A TPK Holding fogja leszállítani az új paneleket, amelyek úgynevezett 3D szenzor alapú eljárásra épülnek. Bővebb infókat nem írtak róluk, de várhatóan energiatakarékosabb lesz, ami mellett még a kijelző vastagsága is csökkenhet. Elviekben pont ilyen OLED kijelzőt kap a szintén ősszel érkező iPhone 8 is.

A harmadik generációs Apple Watch modellek megjelenése szeptember-október környékére várható, de feltehetően ismételten az új telefonokkal együtt jelentik be az órákat. Egyéb újdonságokról jelenleg még nem szólnak a hírek.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Lacika54 - 2017.03.01. 07:07

    Én személy szerint egy 3d-s, mélységében optikailag érzékelhető kijelzőnek örülnék a legjobban, persze nem csak az órában hanem az Ipad-on meg a telefonon is……….

Szólj hozzá Te is!