Tim szerint legalább annyira nagy ötlet az AR, mint az okostelefon

HusztiD 2017.02.21. 11:57 Egyéb, Kiemelt hírek, Tim Cook 2 db 341

pokemon-go

Az Apple CEO-ja nem olyan régen új interjút adott az Independentnek, ahol a fő téma az AR, vagyis a kiterjesztett valóság feszegetése volt. Nem ez az első eset, mikor Tim erről beszélt, ugyanis a korábbi interjúk során folyamatosan előjött az AR és VR téma, melyekről mindig szívesen elmondja, hogy mit gondol.

Dióhéjban Timet sokkal jobban érdekli a kiterjesztett valóság, mint a virtuális, hiszen az AR-ben több lehetőség rejlik. A vezető elképzelése szerint hamarosan egy olyan világban fogunk élni, ami ezen alapszik. Ha pedig az AR-t hasonlítani szeretné, akkor bizony úgy tekint erre a koncepcióra, mint anno az okostelefonokéra, amelyek pár év leforgása alatt igencsak megváltoztatták a tech világot.

Tim ezek mellett úgy hiszi, hogy az AR olyan mint az iPhone: nem csak bizonyos embereknek találták ki, hanem mindenki számára. Ezt leginkább a VR-rel való összehasonlításra mondta, hiszen míg a VR-nek korlátozottak a képességei, addig az AR egy egészen új világot nyit meg az emberek számára, amivel a saját életüket könnyíthetik meg.

Mivel már nagyon sokat beszélt Tim eddig is az AR-ről, ezért reméljük, hogy idővel bemutatnak egy ütős és igencsak hasznos koncepciót arról, hogy ők hogyan valósítanák meg mindezt.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 2 db

  1. g - 2017.02.21. 15:31

    Persze hogy tetszik neki az augment reality, mert a dollár ott lebeg neki naphosszat a szeme előtt. SJ szeme előtt az innovation reality volt, na az nekünk felhasználóknak is jobban bejött.

  2. Bigyo - 2017.02.23. 09:59

    g szerintem dobj az Applenak nehany csontot hogy innovativak tudjanak ismet lenni. Mondani konnyu megvalositani nehezebb es idoigenyesebb is. Az autoipar egy jo pelda erre. Senki sem mondja hogy micsoda elavult technikat hasznalnak pedig ez is mar tobb mint 100 eves. Meg mindig gumival kapcsolodnak a talajhoz es nem repulnek. Meg mindig Otto, Diesel vagy elektromos arammal mennek nem fuzios vagy kitudja milyen hajtomuvel. Meg mindig mi vezetjuk nem megy magatol oda ahova nem mondom hanem gondolom. Ezek is elvarasok meg sem poszgolja senki. Vagy a Mekiben 1 perc sorban allas miatt hőbölgünk mig a Tescoban 10-15 percet is kibirunk.
    Igy vissza kerdezve melyik a leginnovativabb mobil eszkoz gyarto es miert gondolod hogy O az?

Szólj hozzá Te is!