Használt iPhone programmal kíván érvényesülni Indiában az Apple

HusztiD 2017.02.16. 11:57 iPhone 0 db 173

iphone-7-plus

Az Apple és India kapcsolatáról szinte heti szinten olvashatunk valamilyen érdekes hírt. Legutóbb például kiderült, hogy hamarosan érkezhetnek az itt gyártott telefonok. Most pedig a használt készülékek miatt jött fel újra az ázsiai ország. Korábban a kaliforniai vállalat megpróbált használt iPhone-okat értékesíteni, azonban a kormányzat hamar ellent mondott ennek a programnak.

Ezúttal az Apple újabb kérvényt adott be, hogy használt iPhone modelleket árulhassanak. Az almások ezzel együtt ígéretet tettek, hogy minden használt készülék alaposan át lesz vizsgálva és minden eddiginél szigorúbb szabályozásoknak lesz kitéve, hogy a vásárlók egyáltalán ne érezzék azt, hogy használt készüléket vásároltak. Eddig korábban az volt a baja a kormánynak, hogy nem szeretnék, ha India a használt iPhone kereskedelemről válna híressé.

Ha a kaliforniaiaknak sikerül most érvényesülnie, akkor ők lesznek az első olyan vállalat, akik számára engedélyezik a használt készülékek importját. Sajnos az ország gazdaságára való tekintettel nagyon kevés új iPhone-t tudnak értékesíteni, hiszen az emberek körében a jóval olcsóbb telefonok a nyerők.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!