KGI: ősszel mindhárom iPhone megkapja a vezeték nélküli töltést

HusztiD 2017.02.13. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 927

iPhone-8-Plus-pantalla

A KGI méltán híres elemzője viszonylag visszahúzódott az utóbbi hetek folyamán, azonban nem olyan régen ismételten hallatott magáról az iPhone 8 kapcsán. Kedvenc almás-jósunk újabb érdekességeket osztott meg arról, hogy milyenek lesznek az ősszel érkező iPhone modellek.

A szakértő szerint három készüléket dobnak piacra a kaliforniaiak. Lesz az iPhone 8, ami lényegében a tizedik évfordulós telefont rejti magában, meg lesz egy-egy sima iPhone 7s és 7s Plus. Az iPhone 8 új dizájnt kap OLED kijelzővel karöltve, míg a másik két telefon marad a jelenleg jól bevált formatervnél. Az érdekesség viszont, hogy Kuo szerint mind a három modell megkapja a vezeték nélküli töltés technológiát.

Mi több, emiatt megnő a telefonok előállítási költsége, ugyanis azzal, hogy beleteszik a vezeték nélküli töltéshez szükséges alkatrészeket, a telefon jobban fog melegedni. Ezt persze nem fogja szeretni a 3D Touch kijelző, így egy grafit lapot laminálnak a szenzorok és a panel közé. Elvileg ezekből a felhasználók mit sem fognak érzékelni, ugyanis nem lehet majd kívülről megállapítani, hogy jobban melegedne a telefon, mint a többi.

Árazásról nem tippelt az elemző, de ha megnövekszik a gyártási költség, akkor nem kizárt, hogy valamelyest az iPhone árakon szintén emelnek. Erre még ne vegyünk mérget, viszont érdemes észben tartani, hogy a nyolcas modell piszok drága lehet, amennyiben igazak az eddigi spekulációk.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!