Íme egy remek iPhone 8 X Edition koncepcióvideó

HusztiD 2017.01.24. 13:55 iPhone, Videók 2 db 1,063

maxresdefault

Mondhatni lassan megindul a visszaszámlálás, hiszen az iPhone 7 láz már jóformán lecsengett, a felhasználókat pedig leginkább az iPhone 8 érdekli. Ezúttal a ConceptsiPhone csapata készített egy remek koncepcióvideót, melyben egy olyan telefont álmodtak meg, mint amiről a jelenlegi pletykák szólnak.

Na és mit mondanak ezek a szóbeszédek? Üveg hátlapot, fémkeretet, OLED kijelzőt, vertikális kameraelrendezést és úgynevezett nulla kávás kialakítást. Lényegében ezt álmodták meg a legutóbbi koncepcióban, amely elsőre furcsa lehet, de többszöri megnézés után egészen jónak nevezhető. Maga a telefon dizájnja hagy némi kívánnivalót maga után, azonban a Home gomb nélküli tervben vannak előnyök. Ilyen például, hogy a telefon a főgomb helyén képes lenne jelezni, ha éppen üzenetet kapnánk, így az ujjunkat felhúzva már feloldaná a készüléket, hiszen pont a kijelző alatt lenne elrejtve a Touch ID.

Hogy milyen lesz az idei évi iPhone, arról egyelőre csak erős pletykákat és találgatásokat olvashatunk. Reméljük, hogy az almások idén mindent kitesznek magukért, s egy olyan telefont mutatnak be, melyet panasz nem érhet.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 2 db

  1. Istvan - 2017.01.24. 20:58

    Várom!

  2. Ironyjakuza - 2017.01.24. 21:06

    Mondom ez 2020 ba lesz kb .

Szólj hozzá Te is!