Újabb végzetes hiba, ami átmenetileg kicsinálja az iPhone-od

HusztiD 2017.01.18. 11:57 iOS, iPhone 1 db 893

maxresdefault

Ez már-már hihetetlen. Szinte minden hónapban van egy olyan hírünk, amiből egy-egy újabb hibáról számolunk be, ami vagy kárt tesz valamilyen alkalmazásban, vagy ideiglenesen lebénítja a telefonunkat. Ilyen videókkal általában az EverythingApplePro csapata áll elő, akárcsak a mostanival.

Lényeg, ha egy iPhone felhasználónak küldünk egy fehér zászló, nulla és szivárvány emojiből álló üzenetet, akkor az a fél aki ezt megkapja, annak pár percre lebénul a telefonja. Méghozzá nem is akárhogyan, ugyanis nem kell ahhoz megnyitnunk magát az üzenetet, hogy mindezt elérjük. Ugye korábbi hibáknál meg kellett nyitni az üzenetet, amiben benne volt a fájl, de ennél már ezt sem kell. Pár perc után szerencsére működőképes lesz a telefon, azonban eléggé zavaró az új hiba, melyről részletesebben az alábbi videóból tájékozódhattok:

És az Apple? Egyelőre nem reagáltak a hibára, de reméljük, hogy a következő iOS frissítésben már foltozzák ezt a kellemetlen hibát, ugyanis bárki könnyedén benyelhet egy-egy ilyen üzenetet.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Zoli - 2017.01.19. 07:06

    Meddig kell minden kombinációt kipróbàlni, míg valami ilyesmi elôidézhetô?
    Ez màr beteges ezeknél a tesztelôknél!

Szólj hozzá Te is!