iPhone 4 dizájnt kap az iPhone 8; digitális koronával szerelt iPhone/iPad is érkezhet- mi történt a héten?

HusztiD 2017.01.14. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 1 033

Az elmúlt napok folyamán sok érdekes hírről számoltunk be, melyek közül ismételten összeszedtük a legérdekesebbeket számotokra.

macpro

Még csak ezután jön a java!

Mint azt tudjuk, a hét elején volt kerek 10 éve, hogy Steve Jobs bemutatta a legelső iPhone-t. Azt a készüléket, amely akkoriban viszonylag megoszlatta a közönséget, ugyanis sokan egy forradalmi eszköznek látták, míg többen csak egy egyszerű telefont, amely még egyszerű Bluetooth adatátvitelre sem képes.

iphone-mosaic

Bővebben itt.

Minden rekordot megdönthetnek az iPhone 8 eladások

Bizonyos időközönként olvashatunk különféle elemzéseket arról, hogy hogyan teljesít majd az Apple az elkövetkezendő hónapok folyamán. Ezúttal a Nomura csapata hallatott magáról, akik szerint sokkal nagyobbat robbanthatnak az almások az idei évi iPhone-nal, mint amire az elemzők zöme vár.

iphone8concept

Bővebben itt.

iPhone 4 dizájnt kap az ősszel érkező csúcsmodell

Folyamatosan olvashatunk arról pletykákat, hogy milyen lesz az idén szeptemberben bemutatásra kerülő iPhone. A Digitimes ezúttal egy újabb hírrel állt elő, melyben azt állítják, hogy iPhone 4-hez hasonló küllemet kap az új okostelefon.

iphone-concept

Bővebben itt.

Továbbra is él a digitális koronával szerelt iPhone és iPad koncepciója

Először még tavaly nyáron olvashattunk egy olyan szabadalomról, mely szerint az Apple egy digitális koronával rendelkező iPhone és iPad párosán dolgozik. Ekkor sokakban felmerült a kérdés, hogy mégis mi értelme lenne elhozni az Apple Watch-ban bemutatott megoldást a nagyobb készülékekre.

antonio-de-rosa-iphone-7-concept-3

Bővebben itt.

Az iPod keresztapja új érdekességeket osztott meg az első iPhone-ról

Tudjuk nagyon jól, hogy a hét folyamán volt 10 éve, hogy Steve Jobs bemutatta a legelső iPhone-t. Ennek apropóján a csak iPod keresztapjaként emlegetett Tony Fadell osztott meg új, eddig ismeretlen történetet az almás vállalat első okostelefonjáról.

fadell-jobs1

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét elején szó esett a következő MacBook Pro modellekről, majd láthattuk a legújabb reklámot, melyben az iPhone 7 portré módja kapta a főszerepet. Megtudhattuk, hogy három új iPad-et dob piacra a második negyedévben az Apple, valamint beszámoltunk, hogy csökkent Tim Cook fizetése. Nem sokkal később viszont jött a jó hír, hogy kiderült mi volt a pontos baja az új MacBook Pro modelleknek a Consumer Reports tesztjeiben.

body-0-1404932568858

A hét második felében megtudtuk, hogy harmadik éve az Apple a legzöldebb tech nagyvállalat, majd jött a Foxconn, akik az Apple miatt zárták rosszabbul a legutóbbi negyedévüket. Kaptunk egy újabb látványos videót a Campus 2-ről, valamint ha már szóba jött a Consumer Reports, akkor jött egy újabb hír, mely szerint mégiscsak ajánlott minősítést kaptak az új laptopok. Végezetül szó volt egy ígéretes Apple Watch kiegészítőről, majd láthattunk pár remek Mac Pro 2 koncepcióképet egyaránt.

Ezúttal ezek voltak a második hét legérdekesebb hírei. Sajnos erre hétre nem kaptuk meg az ígért iOS 10.3-as bétát, de reméljük, hogy az Apple sort kerít rá a jövő hét folyamán, s vele együtt bemutatkozik az új mozi mód egyaránt.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!