A Microsoft az igazi nyertese az új MacBook Pro körüli mizériának

HusztiD 2016.12.13. 13:55 Egyéb, Mac 2 db 314

surface_book_comparetomac_5_herofullbleed_v1

Hatalmas port kavart az Apple által piacra dobott 2016-os MacBook Pro line-up, ugyanis nem elég, hogy csak USB C port van rajtuk, de sokakat aggaszt a videókártya probléma, valamint az üzemidő, amely mégsem bírja annyira jól, mint elődei. A Microsoft pedig ezt meglovagolva árulta el, hogy soha nem volt még ekkora az érdeklődés a korábbi Mac tulajok által a Surface gépek iránt.

A hivatalos Windows blogon olvasható a Microsoft bejegyzése, mely szerint az elégedetlen Mac felhasználók az új Surface gépekre cserélnek. A redmondi óriásnak van egy trade-in programja, amelyen belül MacBookokat is beszámolnak. Mondani sem kell, hogy az elmúlt időszakban megnőtt az almás felhasználók száma. Pontos számokat ugyan nem osztottak meg, de annyit igen, hogy eddig ez az időszak volt a legnagyobb volumenű.

Érdemes lesz egyébként kivárni az Apple következő pénzügyi negyedévét, hiszen abból megtudhatjuk, hogy mi is a pontos helyzet. Vajon tényleg ennyire gáz, ahogyan a Microsoft állítja? Ha igen, akkor nyilván kevesebb Mac eladásról fognak beszámolni. Január második felében megtudjuk!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 2 db

  1. Éliás Zsolt András - 2016.12.13. 17:17

    Azok a Mac-esek akik vinfosra váltanak, csak divatmekesek lehetnek. Szerintem legjobban csak az zavarja őket, hogy nem világít az alma…

  2. Bigyo - 2016.12.13. 21:25

    Nem mondod. Nem világít az alma? ;(
    Akkor Surfacem lesz.

    Mielött még valaki letámadna nem lesz laposom. Egyebkent nem rég adtam el a MacBook Pro 2015 R9-em. Nincs most szükségem laposra. Jo volt csak nem hsználtam ki a tudását.

Szólj hozzá Te is!