Ilyen problémákkal találkoznak az új MacBook Pro tulajai

HusztiD 2016.12.08. 17:55 Kiemelt hírek, Mac 4 db 390

macbook_pro_2011_graphics_issue

Sajnos nagyon jól tudjuk, hogy komoly gondokba ütköztek azok a felhasználók, akik az új, 2016-os MacBook Pro modelljeire csaptak le. Az elmúlt hetek folyamán pedig sorra számoltak be a felhasználók, hogy milyen gondokkal találkoztak, alább pedig videón megtekinthetőek ezek a furcsa jelenségek.

A MacRumors egyik olvasója is hasonló problémával találkozott, aki visszavitte az Apple-nek a gépet, ahol az egyik alkalmazott azt mondta, hogy valószínűleg hardveres lehet a probléma. Később egyenesen a cupertinói főhadiszállásról kapott telefonhívást, ahol elmondták, hogy egy több mérnökből álló csapat dolgozik az ügyön, s megpróbálják kideríteni, hogy mi lehet a probléma. Történetünk főhőse annyit megosztott, hogy ha a Premiere Prón belül használja az Adobe Media Encodert, akkor egyből előjön a hiba.

Sajnos több felhasználó is hasonlóról számolt be, s nincs kivétel a modellek között. Eleinte csak a 15 colos tulajok jelentkeztek, de az utóbbi napokban már volt olyan eset is, ahol a 13 colos masina csinált hasonló problémákat. Alant a videóban ti magatok is láthatjátok, hogy mennyire gáz szituációk vannak.

Arról továbbra sincs hír, hogy tényleg hardveres-e a probléma, avagy szoftveresen megoldható. Ha hardveres, akkor az biztos, hogy az Apple ezúttal nagyon mellé nyúlt, hiszen ezzel a lépéssel akár több ezer felhasználónak adhat kellemetlenséget, valamint ezzel arányosan kell cserélniük vagy szervizelniük.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 4 db

 1. Lacika54 - 2016.12.08. 20:47

  Egy ilyen probléma miatt Steve levette volna a fejüket azoknak akik ezért felelősek…..
  illetve hülyeségeket irogatok hiszen ilyen nem fordulhatott volna elő…..

 2. Patrik - 2016.12.08. 20:56

  Na ez már tényleg gáz.

 3. Bigyo - 2016.12.08. 21:14

  Ez biza hardware. Valoszinuleg az adott program haszal olyan szamolo egysegeket amik elohozzak ezt a hibat. Nekem is elojott anno egy VAIO-nal.

 4. Krisz - 2016.12.08. 23:44

  Szerintem is 80%hogy hardvere.
  Majd azt mondjak hogy gyartasi hiba a kinaiknal

Szólj hozzá Te is!