Minimális kávát kap a Home gomb nélkül érkező 10,9 colos iPad

HusztiD 2016.12.01. 14:55 iPad, Pletykák 1 db 372

image73

A japán Macotakara újabb információkat közölt a már egy ideje szóban lévő 10,9 colos iPad-ről. Hónapok óta mennek a találgatások, mely szerint az almások egy némileg új tablettel állnak elő, azonban a mostani információk ezt tovább erősítik.

Ha minden igaz, akkor az új modell ugyanazt a dizájnt kapja, mint a többi, azonban némileg újra lesznek gondolva. Elviekben az Apple lefaragott a két oldalsó, alsó és felső kávából, így sokkal nagyobb hely jut magának a kijelzőnek. A felső káva elvileg kisebb mértékben fog csökkenni, azonban az alsón annyira lefaragnak, hogy eltűnik a Home gomb.

Korábban voltak már erről hírek, no meg arról is, hogy az Apple a kijelzőbe integrálja az ujjlenyomat olvasóját, de hogy az új iPad lesz-e az első termék, amelyben ezt megvalósítják, az kérdéses. Nyilván egy ilyen megoldással először az iPhone-ban fognak robbantani, utána jön az iPad.

Elviekben tavasszal érkeznek az új modellek, így már nem kell annyira nagyon sokat várnunk, hogy megtudjuk, milyen lesz a 2017-es iPad line-up.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Jobbmintte - 2016.12.02. 11:23

    Számoljatok be róla amikor megjelenik, az idióta találgatásokkal kár naponta többször is elvenni a helyet a rendes cikkektől, úgyse igaz egy sem, mivel ezek titokban vannak tartva. Igaz engem nem érdekel, mert kb 1-2 éve már csak nagyon ritkán jövök fel, előtte naponta tettem, aztán megjelentek az ultra szar cikkek, mint ez, a heti összefoglalók, napi akciók, meg hasonló állatságok, a reklámokról nem beszélve. De ha valamelyik igaz, az sem számít, mivel nem tudjuk hogy az-e.

Szólj hozzá Te is!