Kicsit másabb lesz a 10,5 colos iPad, mint gondolnánk

HusztiD 2016.11.29. 15:55 iPad, Pletykák 2 db 288

9-7-ipad-pro

Már hónapokkal ezelőtt megindultak a pletykák, mely szerint az Apple hamarosan bemutat egy új, 10,5 colos iPad-et. Leginkább Ming-Chi Kuotól hallottunk ezekről, azonban most a Digitimes némileg új információval szolgált, hiszen állításaik szerint tudnak egy-két újabb infót.

Az egyik meglepő dolog, hogy az Apple az új tabletet nem az átlagfelhasználóknak, hanem az oktatásban résztvevőknek, valamint a vállalati ügyfeleik számára tervezték. Vélhetően mi átlagfelhasználók ugyanúgy megvásárolhatjuk majd, azonban nem ez a réteg lesz az almások célja. A másik dolog, hogy ha minden jól megy, akkor már most decemberben megindul a sorozatgyártás, így nem kizárt egy januári bemutató.

Mondjuk az utóbbi állítással érdemes vigyázni, ugyanis az eddigi összes többi pletyka egy márciusi bemutatót harangozott be az új tabletnek. Valamint ha visszatekintünk az elmúlt alkalmakra, akkor az Apple inkább március folyamán rántotta le a leplet az új tabletekről – kivéve a tavalyi 12,9 colos Pro modellről. Mi kíváncsian várjuk, hogy milyen lesz jövő tavasszal az iPad line-up!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 2 db

  1. kukcsi - 2016.11.29. 19:54

    Jo lenne egy januàri bemutato

  2. Sagara - 2016.11.29. 22:55

    Elég kíváncsi vagyok mikor jön majd az új iPad ki, de remélem márciusnál később nem.

Szólj hozzá Te is!