3D képkészítés lehet az iPhone 8 egyik nagy újdonsága

HusztiD 2016.11.28. 17:55 iPhone, Kiemelt hírek, Pletykák 4 hozzászólás 538

iphone_7_plus_dual_camera

Az Apple az LG-vel karöltve fejleszt ki új kameramodulokat, amelyek képesek kihasználni az úgynevezett 3D fotográfiát – legalábbis ezt állítja a koreai Economic Daily. Mint tudjuk, 2017-ben lesz 10 éves az iPhone, így minden nagyobb tech portál azt várja, hogy valami igazán nagyot dobjon az Apple. Na ez lehet az egyik fő újdonság.

Mint tudjuk, az iPhone 7 Pluszban az almások bemutatták a dupla kamerás megoldást, azonban ezt jelenleg csak az úgynevezett portré mód használja ki, amellyel DSLR kamerákhoz hasonló mélységéles képeket készíthetünk. Egészen jó elképzelés, de mint tudjuk, van még hová fejlődnie ebben a kaliforniai vállalatnak, valamint a dupla kamerából is több minden hozható ki.

Ha igazak a koreai portál értesülései, akkor az almások nyitnak a 3D technológia felé, melyben az LG lesz a partnerük. Az LG-nek egyébként sem idegen ez a terület, ugyanis már vannak remek kezdeményezéseik erre irányulóan. Mi több, a madarak csicsergése szerint az Apple által tavaly felvásárolt LinX Imaging is a hasznukra lehet, akiknek szintén 3D letérképezésben van jártasságuk.

Sajnos nagyon rövidre fogták magukat a források, így nem derült ki, hogy pontosan mire számíthatunk. Nem kizárt, hogy a kaliforniai vállalat tényleg nyit a 3D technológia felé, amivel a későbbiek folyamán szintén remek képeket készíthetünk, de ezt a hírt egyelőre ne vegyük készpénznek. Még 10 hónap van az iPhone 8 felfedéséig, addig pedig temérdek egyéb pletykáról fogunk még olvasni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

4 hozzászólás

  1. Ironyjakuza - 2016.11.28. 18:06

    Lg

  2. Lacika54 - 2016.11.28. 18:30

    Ott a pont….Lg

  3. jonnyx - 2016.11.29. 10:15

    Na igen …az Apple mindig jó volt valami régi fícsör újra gondolásában (szerintem ezzel mindenki tisztában van ).A 3d fotó, pl. volt már a 2014s Htc M8-ban, igen s abban is dual kamera van. Én már szeretnék olyan dolgokat látni,ami nem ad arra okot hogy ne vegyek 100 ezerrel olcsóbb mobilt jobb tudással . Azt sem igazán értem,miért folytat ilyen kis fejlesztéseket,mikor óriási pénzek folynak be…Nekem már nem elég a 20%vékonyabb 30% gyorsabb …Mindig sokat várunk s nem kapunk semmit …majd azt mondjuk “De ez Apple” …Nem vigasz!!!! Ha minden más jobb …akkor legyen az … Bye Bye Apple….

  4. ez van - 2016.11.30. 07:55

    Egyet értek.Csak sajnos ez marketing….
    Jövő évben nem lenni mit eladni…..
    Meg így keveset kell gondolkodniuk:)))
    Sokan el fognak pártolói az Appletől emiatt mert sokaknak szemet szúrt már évek óta.
    Semmi újat nem tudnak de tényleg.

Szólj hozzá Te is!