Snapchat féle digitális szemüveg érkezhet az Apple-től

HusztiD 2016.11.16. 15:55 Pletykák 1 db 337

img_2512-2

Nagyon érdekes hírt közölt le a Bloomberg, ami azt állítja, hogy az Apple jelenleg egy úgynevezett digitális szemüveg megalkotásán agyal. Lényegében nevezhetjük okosszemüvegnek a projektet, ami hasonló a Snapchat által bemutatott szemüveghez, amivel a vállalat állítása szerint életünk legfontosabb pillanatait rögzíthetjük.

A hírek alapján még viszonylag kezdeti fázisban van az elképzelés, hiszen egyelőre azon hezitálnak a vezetők, hogy megérné-e belépni ebbe a piacba. Elviekben hasonló lenne ez az egész az Apple Watch-hoz, hiszen általa kibővíthetnénk a mindennapi funkciókat, hiszen egyenesen a saját szemszögünkből vehetnénk fel napjaink legfontosabb pillanatait.

Korábban Tim Cook többször elmondta, hogy sokkal inkább a kiterjesztett valóságban látnak jövőt, mint a virtuálisban, így nem kizárt, hogy ez lesz az első sikeres irány, hogy belépjenek erre az új piacra. Ha minden igaz, akkor 2018-ig biztosan nem számíthatunk egy ilyen termékre az Apple-től, viszont érdekes lesz kivárni, hogy végül mi sül ki az egész ötletből.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Pal007 - 2016.11.17. 15:47

    A képen látható szemüveg elég vicces..

Szólj hozzá Te is!