Újabb klasszikus játék jelent meg iPad-re, a Rome: Total War

HusztiD 2016.11.12. 15:25 iOS, iPad, Játékok, Kiemelt hírek 2 db 606

maxresdefault

Bizonyára többen találkoztatok már a Rome: Total War játékkal, melyre gondolkodás nélkül mondhatjuk, hogy az egyik legjobb stratégiai játékok egyike. Igaz nem mai darabról van szó, viszont még mindig nagyon jó, így a játék fejlesztői úgy gondolták, hogy előállnak egy kompromisszummentes iPad-es verzióval.

A játékosoknak lehetőségük van igazi történelmi csatákat megvívni, ahol egyszerre több száz egység harcol folyamatosan. Természetesen minden egység számára mi adhatjuk ki, hogy mit csináljanak, hogyan és honnan támadjanak. Egyszerűen magával ragadó portról beszélünk, amely nem csak a stratégiai fanatikusoknak kötelező, de akár még az alkalmi játékosoknak egyaránt bátran ajánljuk. Bár itt érdemes megjegyezni, hogy az első csatákban még szokniuk kell magát a játékot és az irányítást, de ahogy ez elsajátításra kerül, onnantól kezdve minden pofonegyszerű.

A jó hír, hogy az alkalmazás fejlesztői korábbi iPad modellekkel egyaránt kompatibilissé tették, így nem feltétlen kell hozzá egy 12,9 colos iPad Pro. Persze ezen lesz a legjobb az élmény, de aki legalább egy mezei iPad Air vagy Mini 2-vel rendelkezik, az nyugodtan beszerezheti. Sajnos az ennél régebbi iPad modellek már nem támogatottak. Apropó, aki a játék beszerzését fontolgatja, annak érdemes lesz szem előtt tartania, hogy 4 GB szabad hely szükségeltetik a Rome: Total War-hoz, ami nem csoda, hiszen egy hatalmas játékról beszélünk amely telis-tele van kontentekkel.

ROME: Total War (AppStore Link) ROME: Total War
Fejlesztő: Feral Interactive Ltd

Besorolás: 12+4.84158

Ár: HUF3,490.00 Letöltés

A Rome: Total War-t 9,99 euróért szerezhetitek be az App Store-ból, ami nem számít olcsónak, viszont ha azt nézzük, akkor ezért az árért a teljes játékot kapjátok meg, mivel nincs alkalmazáson belüli vásárlás.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 2 db

  1. Bigyo - 2016.11.12. 23:37

    1000 eve nem jatszottam mar vele. Nagyon jo kis strategiai jatek.

    • HusztiD - 2016.11.13. 10:24

      Így van! Én azt hiszem 2002 fele játszottam vele elsőnek, mikor megjelent. Bár a dátumban nem vagyok biztos. Mondjuk a többi Total War játék is nagyon jó, de számomra ez az örök klasszikus :)

Szólj hozzá Te is!