Jól pörög az új MacBook Pro

HusztiD 2016.11.11. 17:20 Kiemelt hírek, Mac 1 db 275

apple-macbook-pro-touch-bar-interface-designboom-1800

Az elmúlt napok folyamán Phil Schiller már elkotyogta, hogy igencsak nagy kereslet mutatkozik a nem olyan rég bemutatott új MacBook Próra, azonban most a Digitimes szolgált egy új, az ellátási láncból származó információval. Konkrét számokat sajnos ezúttal sem kaptunk, de az informátorok szerint eléggé nagy sikerek elé néz az új laptop.

Az ellátási láncból származó hírek alapján az Apple már az ezt megelőző negyedévre tervezte a 2016-os gépek piacra dobását, azonban a partnerek gyártási nehézségekkel küszködtek. Elvileg leginkább az akkumulátorral és az új billentyűzettel akadtak problémák, így az almások ezért csúsztattak az új MacBook Pro bemutatásán.

Annak ellenére, hogy még csak a mezei, tehát a Touch Bar nélküli modell kapható, eléggé sikeresnek tűnik a gép, ugyanis a Digitimes értesülései alapján az Apple partnerei az év hátralévő részére nagy mennyiségű megrendeléseket kaptak. Ergo a következő pénzügyi negyedévben növekedni fognak a Mac eladások.

A Touch Bar variánsra pedig egy kicsit várni kell még egy kicsit. Hogy ezeknek milyen lesz a fogadtatása, arról még nem szólnak a hírek, viszont ha az alap modellt vesszük alapul, akkor nagyjából hasonló tendenciára számíthatnak az extrával felszerelt laptopok.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Sattihun - 2016.11.11. 17:47

    Q

Szólj hozzá Te is!