Jony Ive beszélt az új MacBook Próról

HusztiD 2016.11.05. 14:44 Jony Ive, Kiemelt hírek, Mac 1 db 299

cv2hh1uvyaeaxf5-jpg-large

A CNET készített egy rövidke interjút az Apple fenegyerekével, Jony Ive-val, akit az előző héten bemutatott MacBook Próról faggattak. Vagyis fogalmazhatnánk úgy is, hogy inkább a Touch Bar-ról, hiszen jóformán csak erre irányultak a kérdések.

Megkérdezték, hogy miért nem jó az, hogy érintőkijelzővel rendelkezik az új laptop. Jony Ive egy kacaj közepette elmondta, hogy számos ok van, ami miatt nem alkalmas az érintőkijelző a MacBook-ba, de sajnos erről bővebben nem beszélhet. Kijelentéséből ugyan nem sokat tudtunk meg, de feltehetően azért nem osztott meg mást, mivel egy nem olyan régi pletykához megfelelően a dinamikus billentyűzet bevezetésén mesterkednek.

Ive továbbá elmondta, hogy számos ötletük volt, mielőtt kialakult a Touch Bar koncepcióterve. A dizájner szerint több mindent kipróbáltak, de igazából egy olyan elképzelésük sem volt, amit ne tudtak volna nélkülözni. Egyedül a Touch Bar volt a kiemelkedő, hiszen miután elkezdték használni, majd visszatértek egy hagyományos MacBook Próhoz, hiányosnak érezték azt, mivel nem volt érintőpanelja.

Végezetül Ive lovagolt kicsit a “Think different” szlogenen, hiszen ahhoz hogy megalkoss valamint aminek jelentősége van, az egyáltalán nem annyira könnyű feladat.

Mivel rövidre fogott interjú volt, így sajnos több dolgot nem sikerült a CNET-nek kicsalnia Jonyból. Nyilván idő kell, mire a felhasználók megszokják a Touch Bar-t, azonban kíváncsiak vagyunk, hogy idővel mennyire lesz sikeres az új panel.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Zoli - 2016.11.06. 09:49

    Èn adok választ a kèrdèsre, mert drágább az elôállítás stb, és ôk rohadt sok pénz akarnak keresni.

Szólj hozzá Te is!