Tim burkoltan beszélt az autóprojektről

HusztiD 2016.10.27. 13:55 Apple Car, Tim Cook 0 db 238

screen-shot-2016-01-21-at-10-56-35-780x424

A kedd esti pénzügyi konferencián Tim és csapata nem csak arról számolt be, hogy hogyan teljesítettek a legutóbbi negyedévben, hanem maga a vezérigazgató adott egy érdekes kijelentést az Apple Car-ról. Régóta mennek a találgatások a projektről, azonban legutóbb pont azt olvashattuk róla, hogy kaszálták az egészet.

Tim elmondása szerint a keddi konferencián nem volt semmi olyan új dolog, amit bejelenthettek volna. Megjegyezte, hogy nem beszélhet a pletykákról, viszont azt kifejtette, hogy az Apple mindig keresi azokat az utakat, ahol bőven akad fejleszteni való. Egyik ilyen terület pedig az autókat illeti meg, ugyanis a CEO elmondása alapján még rengeteg hely és lehetőség van a négykerekűeknél, ahol idővel újabb technológiák fognak megjelenni. Pontosabb részleteket nem osztott meg, viszont egyértelműen látszik, hogy mi a kaliforniai vállalat következő fókusz-iránya.

Ezen kijelentéséből látszik, hogy az Apple tényleg érdekelt az autópiacban, azonban hogy lesz-e Apple Car az elkövetkezendő években vagy nem, az sajnos nem derült ki. Az sem kizárt, hogy az almások egy önvezetésre képes rendszert fejlesztenek, amit esetleg az autógyártóknak licencelhetnek. Kíváncsian várjuk a napot, mikor az almások bejelentik, hogy beszálltak az autóiparba, de addig is éljünk a mának, hiszen hamarosan kezdődik a Hello Again event!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!