Az Apple hamarosan megkezdi a szorosabb együttműködést a kínai partnereivel

HusztiD 2016.10.20. 13:55 Apple 0 db 125

shenzhen_skyline_2016

Az Apple hamarosan megkezdi második kutatóközpontjának kiépítését a kínai Szencsenben. Nagyon jól tudott, hogy a kaliforniai vállalatnak világszerte több kutatóközpontja van, s mindegyik más és más dolgokért felel.

A Reuters új beszámolója alapján kiderült, hogy min mesterkednek az almáshoz, ugyanis maga az Apple erősítette meg, hogy közelebb szeretnének kerülni a partnereikhez. Tudni illik, hogy Szencsen az egyik olyan legnagyobb város Kínában, ahol több tucat gyártó is megtalálható. Ebből kifolyólag a kaliforniaiak egyenesen ott lesznek a partnereik közelében, így jobban együtt tudnak működni, ami végeredményben a jövőbeli termékek minőségén fog meglátszani.

Ha visszatekintünk, akkor az Apple sokat javult az utóbbi évek folyamán, hiszen ha visszaemlékeztek, akkor minden évben, az aktuális iPhone megjelenésekor mindig fejet ütött valamilyen “gate” hiba. Az iPhone 7 kapcsán szinte nem olvashattunk ilyenekről, szóval reméljük, hogy csak jót tesz a jövendőbeli termékek számára a kezdeményezés, ami által mi végfelhasználók egy sokkalta minőségibb terméket kapunk.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!