Még ebben a hónapban megérkeznek az új MacBook Pro modellek

HusztiD 2016.10.18. 13:55 Mac 0 db 220

macbook-pro-concept

Hónapok óta terítéken van a téma, azonban az Apple eddig még mindig nem frissítette a már régóta várt MacBook Pro szériát. Ezúttal a japán Macotakara oldal számolt be arról, hogy még október folyamán bejelenti az Apple a 2016-os modelleket, amely még a hó vége előtt forgalomba kerül.

Az új hírek egy megbízható kínai beszállítóra hivatkoznak, ahonnan úgymond kiderült, hogy USB C és Thunderbolt 3 szabvánnyal érkezik az új professzionális masina. Elvileg korábbi USB, MagSafe és Thunderbolt 2 portok egyaránt helyt kapnak a laptopban. Ha igazak a hírek, akkor az Apple megszünteti a 11 colos MacBook Air modelleket, így csupán a 13-as méretet hagyja a piacon, mivel már bő egy éve piacon van a 12 colos MacBook, így fölösleges egy kisebb gépet a felhozatalban tartani.

Jelenleg erről szóltak csupán a hírek, de egy korábbi szóbeszéd szerint még egy Touch ID és OLED érintőpanel egyaránt helyt kaphat a 2016-os Pro gépekben. Hogy végül erre sor kerül-e vagy sem, azt reméljük hogy ebben a hónapban megtudjuk. Bízzunk benne, hogy combos kis frissítéssel áll elő az Apple, ha már ennyit várat magára az új széria!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!