Apple Watch Victory – új óra a láthatáron?

HusztiD 2016.10.18. 15:55 Apple Watch 0 db 279

apple-watch-victory

Szemfülesek voltak a felhasználók, ugyanis nem olyan rég többen adtak hírt, hogy egy új Apple Watch kifejezést szemeltek ki az Apple oldalán. Az egyelőre csak Apple Watch Victory néven emlegetett modellről ugyan nem sokat tudunk, de lehet hogy koránt sem az, aminek hangzik.

Természetesen felmerültek a találgatások, többen pedig úgy gondolják, hogy az Apple korábban így hívta a második generációs órákat. Sőt, olyan feltételezés is született, mely szerint a Nike+ modelleket nevezték így. Ha felmentek az Apple Egyesült Arab Emirátus aloldalára, akkor  az AppleCare részlegnél, a fenti képen látható kifejezést szúrhatjátok ki. Viszont ha ugyanúgy elmentek mondjuk a kandaira, akkor ott már bizony Nike+ van írva.

Egyelőre nem tudni, hogy csak véletlen elírás történt-e avagy lesz egy külön limitált kiadású modell az Egyesült Arab Emirátusokban. Viszont ha azt nézzük, akkor az Apple eddig mindig odafigyelt, hogy a megfelelő termékneveket írja ki, így igen kérdéses, hogy hogyan jött ide a Victory kifejezés.

Mindenesetre készüljön fel mindenki, aki az Apple Watch Nike+ modellekre vágyna, hiszen két hét múlva már Magyarországon is kaphatóak lesznek.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!