Stresszteszt: vajon hogy bírja az iPhone 7?

HusztiD 2016.09.16. 18:53 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 3 037

scratch

Mint azt már tudjuk, az Apple mától kezdte árusítani az első körös országokban legújabb modelljeit, az iPhone 7-et. Ennek kapcsán elkezdtek megérkezni az első videós tesztek, ahol különféle teszteknek vetik alá az újoncokat. A két új videóval ezúttal a jól ismert JerryRigEverything csatorna állt elő, melyről azt kell tudni, hogy minden új és ismertebb telefon megjelenésekor bevetik szerszámaikat, hogy megnézzék, mennyire strapabíróak azok.

Mivel a mai napon elérhetővé vált az iPhone 7, így nyilván valóan ez volt az aktuális kiszemeltjük. A videóban elhangzik, hogy egy jól összerakott, minőségi telefonról van szó, azonban sajnos a hetes modellek sem bírták a végsőkig. Leginkább karcolási teszteknek vetették alá, melyből kiderül, hogy a telefon valahol az átlag kategóriában kullog. A hatos szinttől kezdve karcolódik a kijelző, ami teljesen normálnak tekinthető. Viszonyításképp a nyolcas és kilences szint jelentené a zafírt.

Azonban van egy rossz hírünk, hogy ha a kamerához érkezünk. Az is hatos szinttől kezdve karcolódik. Mit jelent ez? Valószínűleg azt, hogy nem zafírüvegből van. Ha ez valóban így van, akkor egészen szokatlan a lépés az Apple részéről, ugyanis a korábbi modelleknél pont zafírt használtak. Ami viszont jó hír, hogy a telefon ellenáll a hajlításnak, de ez nem jelenti azt, hogy ezentúl is a farzsebben hordva kell leülnünk.

Az elkövetkezendő napok folyamán még úgyis érkeznek különféle stressztesztek, melyekről mi is beszámolunk, addig viszont ennyivel kell beérni. A Jerry által készített videók elég korrektek, feltehetően ennél hasznosabbat/jobbat azért nem sokat fogunk kapni. Viszont arra előre felkészülhetünk, hogy a net tele lesz különféle iPhone 7 úsztatós videókkal.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!