Itt az iPhone 7 első vizes megmérettetése

HusztiD 2016.09.15. 12:55 iPhone, Videók 2 db 1,749

cspmn2dxyaannu3

A Tech Insider csapatából a magyar felmenőkkel rendelkező Steve Kovach kíváncsi volt, hogy mennyire bírja a vizet az Apple új okostelefonja. A rövid kétperces videóban alaposan leöblítette, majd egy kancsó vízbe rakta, hogy megnézze, működik-e még azok után is a telefon.

A válasz igen, hiszen az új iPhone IP67 minősítést kapott. Ettől függetlenül a videóban többször is elhangzik, hogy ha lehet, akkor ne nagyon tegyük vízbe, hiszen ez a fajta vízállóság pont arra elegendő, hogy ne romoljon el kedvenc telefonunk, ha éppen balesetszerűen vízbe ejtenénk. Érdemes ezt észben tartani, ugyanakkor az Apple felhívását betartani, ugyanis a jótállás nem vonatkozik folyadékok okozta károkra.

Péntektől megvásárolhatóak lesznek az új iPhone modellek az első körös országokban, így feltehetően ennél sokkal átfogóbb vizes teszteket is fogunk kapni az elkövetkezendő napok folyamán.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 2 db

  1. Aslien - 2016.09.15. 20:13

    Remélem sokan ki próbálják majd mennyire bírja a folyadékot az Iphone 7. A ti hülyeségetek után kezdődik az én munkám! :D hajrá hajrá IP67

  2. Gery - 2016.09.16. 03:21

    Végig telibe a lapjára folyatta a vizet. Miért nem a hangszórójába vagy a kártya vagy épp a Lighting nál?

Szólj hozzá Te is!