Világszerte hiánycikknek számít az Apple Watch

HusztiD 2016.09.05. 17:25 Apple Watch, Kiemelt hírek 0 db 212

applewatch_hero_2x

Egyre inkább biztos, hogy az Apple a szerdai nap folyamán az iPhone 7 mellett a második generációs Apple Watch modelleket is bemutatja. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy jelenleg világszerte hiánycikknek számítanak az első generációs okosórák.

Ha ellátogattok az Apple oldalára, akkor láthatjátok, hogy a legtöbb modell jelenleg egyáltalán nincs készleten. Több órára vállalnak 4-6 hetes szállítási időt, viszont nagyon minimálisan akadnak, melyekből még épp kaphatóak egy-egy darabok. És ez nem csak Magyarországon, hanem minden országban így van a legutóbbi beszámolók szerint.

Természetesen akkor szokott ilyen lenni, mikor egy terméket kivezetnek és helyét az újak veszik át. Régóta mennek már a pletykák az Apple Watch 2-ről, az utóbbi időben pedig egyre többet hallhatunk arról, hogy a szerdai nap folyamán bejelentik. A készlethiánynak köszönhetően pedig egyre valószínűbbnek tűnik, hogy Tim és csapata bemutatja az új jövevényt.

Mit várhatunk az Apple Watch 2-től? Az eddigi legvalószínűbb szóbeszédek alapján maga az óra kicsivel vékonyabb lesz, mint a jelenleg piacon lévő testvére, ám ugyanakkor valamivel nagyobb kapacítású akkumulátora lesz. Ezen felül beépített GPS és barométer kaphat benne helyett egy erősebb processzor kíséretében.

Ne feledjétek, szerdán minden kiderül! Ti mit vártok a legjobban?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!