Visszaszerezte a világ kedvenc vállalata címet az Apple

HusztiD 2016.07.27. 11:57 Apple 1 db 142

apple-logo-on-building-wp--dyn--shareimg

A FutureBrand jóvoltából elkészült az idei toplista, amelyben azt keresték, hogy jelenleg melyik az emberek kedvenc vállalata. Korábban már nyert az Apple, azonban előző évben a Google vitte a prímet, de most egy évvel később ismételten sikerült elkönyvelniük maguknak az első helyet.

Minden egyes évben, a FutureBrand megnézi, hogy jelenleg mely vállalatok tartoznak világszinten a 100 legnagyobbjai közé, majd háromezer felhasználói visszajelzés alapján rangsorolnak. Az emberek véleményeiből olyan dolgokat tudhatunk meg, hogy milyen dolgokat szeretnek az általuk preferált cégekben.

Az Apple kapcsán idén leginkább arra a két tulajdonságra szavaztak az emberek, hogy szenvedélyes és csodálatos. Ezek mellett voltak, akik az egyediségük és egyben eredetiségük miatt szeretik, ezek mellett innovatív és nagyszerű irányítással avagy vezetőkkel rendelkezik.

Érdemes egyébként ellátogatni a 2016-os toplistára, hiszen megtudhatjátok, hogy hogyan végeztek a top 100-as vállalatok. Második helyen a Microsoft, míg harmadikon a Samsung tanyázik, akiket nem sokkal a Facebbok és Amazon párosa követ a top 10-es vállalatok körében.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. FtL - 2016.07.27. 20:03

    3000 ember véleménye alapján??? :)

Szólj hozzá Te is!