Háromféle iPhone 7 modellt dob piacra az Apple

HusztiD 2016.07.05. 17:26 iPhone, Pletykák 15 hozzászólás 1 172

iphone-7-mockup1

Hetekkel ezelőtt már olvashattunk egy olyan pletykáról, amely azt állította, hogy ősszel három darab iPhone 7 készüléket dob piacra az Apple. A kínai Wechat egyik új információi ezt idézőjelesen alátámasztják: a mezei iPhone 7 mellett lesz egy Plus és egy Pro kiadás egyaránt.

Sajnos a legújabb szóbeszédekből nem derült ki, hogy ugyan milyen különbségek lesznek a modellek között, az viszont igen, hogy milyen háttértárral kerülnek piacra. Elvileg az Apple véglegesen megszünteti a 16 GB-os modellt és helyette a következő lesz a felállás: 32/128/256. Az utóbbi elvileg csak a Pro modellt választói számára lesz elérhető, míg a kisebbek mindegyik készülék esetében.

Amennyiben valósak a mostani hírek, akkor egyből felmerül a kérdés, hogy ki fogja a 256 GB-os modelleket megvenni, ha mostantól a 32-es lesz a belépő és a 128-as a középszintű? Bár ebbe egyelőre ne éljük bele magunkat, hiszen semmi sem támasztja alá a pletyka hitelességét, biztosat pedig csak ősszel fogunk tudni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

15 hozzászólás

  1. Lacika54 - 2016.07.05. 19:36

    Pletyka, szóbeszéd, talán, valószínűleg, nem biztos, ne éljük bele magunkat, majd ősszel meglátjuk, később többet fogunk tudni, nem hivatalos értesülések, sejtéseink szerint……….stb. Őszintén kérdezem hogy nem unjátok még? (mármint a cikkek írói ill, a szerkesztőség) Mert én már nagyon! Amit ezzel a majdan megjelenő telefonnal műveltek az kritikán aluli. Azért foglalkoztok vele ennyit mert nincs más téma és így megvan a kötelező vagy tényleg csak ennyire vagytok képesek? Amiket ezzel a nem tudni még milyen elnevezésű és hányas számmal jelölt, a jövőben valamikor ősszel megjelenő, új fejlesztésű, nem tudni honnan származó vagy igaz vagy nem “értesülések”-el, kicsit vagy nagyon tudományos okfejtésekkel megtűzdelt innovatív műszaki termékkel tettetek……..nos nincsenek megfelelő szavaim az értékeléshez. Tudom hogy nem tisztem ezt tenni csak most már elegem van ebből a semmit nem mondó okos hírekből amiket mindenféle helyről ollóztatok össze…….komolyan: elb…..tátok a napomat. Bocs hogy ezt mondom de ezek nem cikkek, ezek nem hírek. Nem hiszem hogy van olyan olvasótok aki ezeket elolvasva okosabb lett vagy esetleg derűsebb. Bosszúsabb annál inkább. Egy komoly cikkíró nem használ ilyen és főleg ennyi az általam fent említett jelzőt mert hiteltelen lesz. Ezt a stílust még egy kezdő bulvárlap sem engedi meg magának. Olvassátok el most mégegyszer és utána nyugodtan lássátok be hogy igazam van. Talán….esetleg…..valószínűleg…..nem biztos. Kívánok további eredményes munkát, szép napot, tisztelettel
    Nagy László Dunaharaszti.

    • HusztiD - 2016.07.05. 20:47

      Először is ne haragudj, hogy elrontottuk a napod, nem gondoltuk, hogy ennyire hatással vannak rád a cikkeink.
      Másodszor pedig nem értem, hogy mi a baj. Hírekkel foglalkozunk, mindig az aktuális, felmerülő témákat rakjuk ki, amit a nagyobb amerikai oldalak is. A külföldi hírportálokon sokkal több pletyka van, amelyek közül válogatunk. Bár én azt nem értem, hogy a külföldi fórumozók és hozzászólók miért másabbak. Ott pl. minden új pletykát befogadnak. Nyilván a pletykákról és szóbeszédekről beszélünk, amit a neve is elárul. A külföldi oldalakon lehoznak egy pletykát, abból nincs semmi baj… Akkor itt miért ne lehetne? Ha pletykákat nem írnánk, akkor bizony nem sok téma lenne napi szinten. Illetve akkor miről csámcsognának az emberek?
      De ha már így belemegyünk a talán és a valószínűleg dologba, akkor mindenre mondhatnánk hogy talán… Talán nem jelentik be az iPhone 7-et ősszel, mert kitör a harmadik világháború vagy már ezredjére jön el a világvége…

  2. Zoli - 2016.07.05. 20:44

    Csatlakozom az elöttem szólóhoz. Szép napot!

  3. Lacika54 - 2016.07.05. 21:14

    Kedves HusztiD!
    Tudod nekem pont a csámcsogással van bajom. Azt hittem hogy ez nem egy bulvárlap, én konkrétan több szakmaiságot vártam volna. Elfogadom az érveidet és megértem akikre hivatkoztál. (Külföldi lapok stb.) Az a helyzet velem hogy pont azt utálom a legjobban amit Te csámcsogásnak neveztél de tudom hogy sajnos egyeseknek pont erre van szükségük. Őket őszintén sajnálom, Téged meg megértelek de nem tudtam magamba fojtani amit leírtam. Mégegyszer további minden jót kívánok, maradjatok továbbra is sokszínűek és remélem mindenki meg fogja találni a neki szóló cikkeket tollaitokból. Remélem nem voltam túl sértő, ha egy kicsit mégis akkor itt és most kérek Tőled elnézést.
    Köszönettel sok sikert!
    Nagy László

    • HusztiD - 2016.07.05. 22:26

      Egyáltalán nem voltál sértő! Mi több, köszönöm az észrevételeidet, illetve hogy kifejtetted a véleményed!
      Sajnos nem lehet mindig olyan cikkeket írni, vagy olyan tetteket végrehajtani, ami mindenkinek jó lenne. Van akinek ez tetszik, de a másiknak meg amaz. Sosem lesz olyan, hogy ha bármint csinálunk, vagy csinál más, az mindenkinek egyaránt jó lenne.

  4. Andrew - 2016.07.05. 22:05

    Csatlakozom Lacika54-hez. Ha nem tudtok semmi értelmeset írni, akkor inkább ne tegyétek, mert ez így nagyon nem szakmai. Az ismételgetés is felesleges. Ha kivennénk a sok hablatyot a szövegből talán egy értelmes mondat maradna. Ezért utáltam én anno a szociológiàt is ahol minden a rizsázásról szólt. Én mindig a lényeget mondtam körítés és mellébeszélés nélkül, de ez csak egy hármasra volt jó, de ez nem az én szégyenem volt, hanem a tanáré. Ellentétben Lacikával (akivel teljesen egyetértek) én nem kérek bocsánatot a véleményemért. Akinek nem inge ne vegye magára. HusztiD-nek pedig azt üzenem hogy lapos dolog a külföldi nulla hírekkel takarózni, azokat másolni, leadni. Írjatok rendes cikkeket, melyek mögött van aranyfedezet, ne pedig ilyen nevenincs lufikat. Siralmas. Üdv Andrew, újságíró MTI

  5. János - 2016.07.05. 23:20

    Egyetértek az előttem szólókkal.
    HusztiD próbáltad szétkenni , megvédeni az igazad, pedig csak le lett írva az frankó!
    Ja és képzeld valaki valamikor valahol mondta hogy lesz 10,45 colos narancssárga 576Gb -os Microsoft feliratos Iphone 9! Szerintem megérne egy komoly cikket…

    • HusztiD - 2016.07.06. 07:43

      Én azt nem értem, hogy miért baj az, ha lehozunk valami pletykát, amit a nagyobb oldalak is lehoztak… Ennek hatására megváltozott valami az életetekben? Nem hiszem. Akkor mi ez a nagy felháborodás? Máshol is lehoznak ezt-azt (sokszor tényleg nagy butaságokat), de ott nem akadnak fent rajta az olvasók. Beszélgetnek rajta, felvetik a saját elképzeléseiket.
      Több hír van naponta, lehet közülük “válogatni”, nem muszáj megakadni egy pletykán amivel nem értetek egyet. Biztos lesznek a jövőben olyan hírek és pletykák, amelyekkel nem fog az olvasók 100%-a egyetérteni. És mi van akkor? Semmi, elfogadjuk, hiszen ahányan vagyunk mi emberek, annyi féle véleményünk van.
      Én itt befejeztem a témát, nem fogok azon magyarázkodni, hogy milyen híreket hozunk le.

  6. Horváth Gyula - 2016.07.06. 08:58

    Na végre! Tetszett a szó párbajotok! Pro és kontra bocs az unalmas szavakért, de sajnos most úgy látszik ez a menő, hogy egymásnak kell ugrani, hogy a Kedves Olvasó felfigyeljen. Szerintem ti komolyabban is ismeritek már egymást. Ne haragudjatok, hogy én is megnyílvánultam. Kellenek a hírek, érdekességek, pletykák, így vásároljuk az Almákat.
    Üdvözlettel: Horváth Gyula budapestről.

  7. Vélemèny - 2016.07.06. 09:38

    Horváth Gyula: egyetértek veled! Én szeretem az érdekességeket és pletykákat, mindig érdeklődve olvasom és szerintem más is van így. Persze az a jó ha van hivatalos hír, de az sem lehet mindig, ez egyértelmű :)
    Hajrá, csak így tovább!
    (Egy olvasótok véleménye Hatvanból)

  8. Bigyo - 2016.07.06. 10:26

    En is megertem az olvaso es a szerkeszo allaspontjat is. Lacika elfelejtette hogy az olvaso is ugyan ugy valogathat a cikkek kozott mint a szerkeszto. Nem kell mindent elolvasni, de ugy tunik Laci ezt ezen az oldalon igy ertelmezi. De tenyleg nem kell. Ha ujsagot olvasok is valogatok a nekem tetszo es nem tetszo cikkek kozott. TALAN ez igy helyes es ertelmes.

  9. Làszló - 2016.07.06. 10:28

    Vannak bajok :-)
    De nem’azé,hogy izé,más vagy valami,de no’de aztán nohát na!

  10. John - 2016.07.06. 19:40

    Az jó,hogy háromféle új készüléket dob piacra az apple de a formán mi a f@..ért nem változtat? 3 évig ki akar ugyan olyan telefont használni mikor minden újat vesz az ember! Ez dühítő!

  11. Gábor - Nokia 3210 - 2016.07.06. 20:41

    Lacika54: kicsit túl gondoltad ezt a posztot, nem? :)

  12. Gábor - Nokia 3210 - 2016.07.06. 20:46

    Összeségében én azt nem értem, hogy miért kell olyan témához hozzászólni, amiben nem tudunk építők lenni.

    Azért jó ez a felület, mert a szalagcímekből el tudom dönteni, hogy érdekel e a cikk, vagy sem. Amennyiben nem, nem nyitom meg. Ennyi! Ez a szabadság mindenkinek adott! Laci, Neked is. Én a magam részéről inkább annak örülök, hogy sok cikk van, amiből lehet/tudok válogatni. Azért ez a felület nem egy bulvár, ezt azért leszögezhetjük szerintem!

Szólj hozzá Te is!