Jack-Lightning adapter jár az iPhone 7 mellé

HusztiD 2016.06.22. 17:54 iPhone, Kiemelt hírek, Pletykák 0 db 561

screen-shot-2016-06-20-at-5-02-42-pm

Egy jó pár hónapja olvashatunk különféle pletykákról, melyek szerint az iPhone 7 kapcsán az Apple szakít a hagyományokkal. Elviekben jack csatlakozó nélkül érkezik, így innentől kezdve csak a Lightning porton keresztül tudja bárki is csatlakoztatni a fülhallgatóját, feltéve, ha van ilyen fülese vagy adaptere.

A Macotakara legújabb beszámolója szerint az iPhone 7 vásárlóinak azonban még adapterre sem kell költeniük, ugyanis a jelenlegi információk szerint a telefon dobozában az EarPods füles mellett egyaránt lesz egy átalakító. Amennyiben igaz a mostani szóbeszéd, akkor sokan megnyugodhatnak, hiszen ha valóban így lesz, akkor nem kell külön átalakítóra beruházni ahhoz, hogy zenét hallgassunk. Apropó, a hírek szerint a telefon alján most már mind a két oldalt lesz hangszóró, ergo valamivel jobb hangzásra számíthatunk.

A japán oldal egyébként még azt is megjegyezte, hogy az ősszel érkező telefonok 16, 64 és 256 GB-os kiszerelésben lesznek kaphatóak. Hogy ez igaz lesz-e vagy sem, az sajnos nem most fog kiderülni, azonban érdemes megjegyezni, hogy felhasználók zöme már régóta ad negatív visszajelzést az Apple számára a 16-os modellt illetően. Hetekkel korábban volt egy olyan szóbeszéd, hogy az iPhone 7 32 GB-tól fog indulni, de a Macotakara most ennek az ellenkezőjét állítja, s szerintük nem is lesz 32-es modell.

Ne feledjétek, hogy ezek csak újabb pletykák. Természetesen jó lenne, ha az Apple egy saját adaptert adna a telefonjaikhoz, illetve az sem lenne rossz, ha végleg megszabadulnának a 16 GB-os készüléktől. Ugyanakkor talán a 256 GB is soknak mondható egy telefon esetében, de ezeket csak szeptember folyamán fogjuk megtudni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!