Tim Cook elhintett néhány információt az Apple Watch jövőjét illetően

HusztiD 2016.05.25. 17:55 Apple Watch, Tim Cook 4 db 420

dumbbell-780x550

Az Apple vezérigazgatója nem olyan régen nagyon érdekes dolgokat mondott el. Az Amszterdamban megrendezésre kerülő Startup Fest Europe-on vett részt az almások első számú embere, ahol sikerült lencsevégre kapni, s megtudhattunk olyan információkat, amelyek az okosóra jövőjébe engednek betekintést.

Mint az köztudott, az Apple Watch-nak számos olyan funkciója van, amely könnyebbé teszi az emberek mindennapjait. Ilyen például az, hogy emlékeztet minket különféle dolgokra: hogy mikor kell felállni, hogy mennyit teljesítettünk a céljainkból, illetve ezek által monitorizálhatjuk azt, hogy hogyan haladtunk az edzések folyamán.

Na ennek kapcsán várhatunk ígéretes fejlesztéseket, ugyanis Tim elmondása szerint az óra olyan lesz, mint egy kocsi: mindent nyomon követhetünk. Maga a készülék emlékeztetni fog a fontosabb dolgokra, illetve probléma észlelésére egyaránt képes lesz, ami szintén egy nagyon hasznos dolog. Jelenleg egyik ilyen ketyere sem kínál hasonló megoldást, ami szinte minden fontosabb dolgot elmondana a felhasználóról.

Sajnos nem derült ki, hogy pontosan mire célzott Cook. Talán ezek lesznek a watchOS 3 újdonságai? Vagy lehetséges, hogy számos új funkcióval bővül a második generációs Apple Watch?! Egyelőre nem tudni, de talán a június 13-i WWDC után egy fokkal mi is okosabbak leszünk.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 4 db

 1. Alnus - 2016.05.25. 21:25

  Ezeket egy 10 ezer forintos Kárpánt is tudja :) majd ha cukrot mér vagy megmondja, hogy szívinfarktusom van akkor azt mondom ok, addig meg parasztvakitas az egész .

 2. iRon242 - 2016.05.25. 23:18

  Ha figyelmesen olvasnád a híreket tudhatnád, hogy volt már olyan, akinek az életét mentette meg azzal, hogy a közelgő infarktusát előre jelezte, így az ember még időben beért a korházba.

 3. Vargagyuri - 2016.05.26. 08:26

  Az óra szép meg minden, de ezek nekem nem feature-k hanem már meglévő dolgok, csak karpánt csinálta eddig. Most raktak rà egy kijelzőt és 100,000 forint vagy drágább arról pedig nem is beszélek, hogy egy vagy két év és kuka. Inkább veszek egy Doxát 70,000-ért és az óra lesz 30 év múlva is (azért tudom mert van egy antik ’76-os)… De szépnek meg menőnek az az apple watch csak szerintem pénzkidobás.

 4. Lacika54 - 2016.05.26. 08:26

  Nem az infarktust jelezte előre hanem a sportoló edzője vette észre hogy nagyon magas a pulzus már egy órája és ezért hívott mentőt akik stabilizálták a sportoló állapotát és vitték kórházba. (Amerikai hír)

Szólj hozzá Te is!