Újragondolt, kijelzővel szerelt Smart Cover-t dobhat piacra az Apple

HusztiD 2016.05.11. 09:50 iPad, Kiemelt hírek 0 db 515

smart-cover

Már megszokhattuk, hogy bizonyos időközönként mindig előáll valamilyen ütős szabadalommal az Apple. Ezúttal is hasonló történt, azonban most egy olyan iPad Smart Covert mutatnak be, ami kissé eltér az eddig megszokottaktól, hiszen egy beépített kijelzővel rendelkezik, ami leginkább egy Wacom féle rajztáblára hasonlít.

column drawing

A leírás szerint egy ugyanolyan Smart Covert kell elképzelni, mint ami már a piacon van, azonban szinte mindenhol képes lenne a kijelzésre. Leginkább ez olyan lenne, mint amire lehetne jegyzeteket firkálni, hogy ne felejtsünk el ezt vagy azt, illetve akár a dátum és idő kijelzésére egyaránt képes lenne. Sőt, akár még egy rajztáblaként is használhatjuk, így amit a tokra rajzolnánk, az egyenesen megjelenne a tablet kijelzőjén. Érdemes végiggörgetni a képeken, hiszen abból már ti is rájöhettek, hogy mennyire nagyszerű lenne egy ilyen kiegészítő.

smart-connector

Ami fontos, hogy mindez egy Smart Connector által lenne megvalósítható. Ahogyan tudjuk, a tavaly megjelent iPad Próban debütált először az Apple új csatlakozója, amit az idén megjelent 9,7 colos testvére szintén megkapott. Eddig kevés kiegészítő kapható, amely ténylegesen kihasználja ezt a portot. Többek között ezáltal kapna az új Smart Cover annyi energiát, hogy képes legyen ellátni a tokot árammal. Az pedig már egy másik kérdés, hogy ez mennyire szívná a tablet aksiját, de sajnos ez nem derült ki.

touch

Mint a legtöbb Apple szabadalom, ez is egy baromi jó elképzelés, azonban nem tudni, hogy lesz-e belőle valaha is valami. Ha azt nézzük, akkor az Apple még csak egy jó fél éve vezette be a Smart Connectort, így az sem elképzelhetetlen, hogy a következő iPad Pro modellekkel karöltve már bejelentenek egy teljesen új Smart Covert.

writing

Mit szóltok hozzá? Beruháznátok egy ilyen kiegészítőre?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!