A Fiat Chrysler szívesen segítene az Apple Car legyártásában

HusztiD 2016.04.29. 09:51 Apple, Kiemelt hírek 0 db 143

AppleCarFront34_v003-780x439

A madarak legújabb csicsergései alapján a Fiat Chrysler teljesen nyitott az olyan tech vállalatok fölé, akik szeretnének részt venni az autógyártásban. A hírek szerint az autógyártó már az utolsó tárgyalások egyikét folytatja az Alphabettel (Google), amelynek keretein belül egy önvezetésre autót alkotnának meg.

Mi több, a gyártó vezérigazgatója, Sergio Marchionne még azt is kijelentette, hogy nagyobb vállalatok után néznek, mint a már említett Alphabet vagy az Apple, hogy közösen együttműködve létrehozzanak valami maradandót. Természetesen ezt illetően már korábban is voltak pletykák, azonban az akkori szóbeszédek szerint az Apple tetszését olyannyira nem nyerte el az autós cég, hogy együttműködjenek.

Az előzetes információk szerint leghamarabb 2019/20 folyamán mutatkozhat be az Apple Car. Természetesen nagyon messze van még ez az időpont, így addig vélhetően csak újabb és újabb pletykákat fogunk olvasni a témát illetően. Arról pedig, hogy milyen lesz az almás kocsi, egyelőre még semmit sem tudni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!