Digitális Home gombot kaphat az iPhone 7

HusztiD 2016.04.26. 09:43 iPhone 1 db 1,558

virtual-home-button

Idén szeptemberre várható az iPhone 7 debütálása, azonban a pletykák zöme alapján az eddigiekhez képest csupán kevés látványbeli újdonsággal fog piacra kerülni, ugyanis elvileg a kisebb változásokon kívül egy az egyben olyan lesz, mint az iPhone 6s. Nem olyan régen azonban napvilágot látott pár újabb kínai szóbeszéd, amelyek szerint mégis jelentős változáson eshet át a telefon.

A beszámolók szerint az Apple idén búcsút int a fizikális Home gombtól. Elvileg továbbra is lesz egy gomb a kijelző alján, azonban ez sokkal inkább digitális lesz, mintsem egy rendes fizikai. Elvileg már ezzel a lépéssel egy fokkal vízállóbbá teszi a kaliforniai vállalat az ősszel érkező telefonját. Elvileg.

Ha igazak a szóbeszédek, akkor az Apple a haptic feedback motorokat fogja használni, mint amilyen a retinás MacBook-ok Force Touch trackpadjaiban megtalálhatóak, annak érdekében, hogy egy Home gombot szimuláljanak. Hogy ez pontosan hogy lesz kivitelezve a valós életben, arról sajnos nem meséltek a kínai források, illetve arról sem, hogy pontosan hogyan fog működni a Touch ID.

iphone-7-mockup

A 3,5 mm-es jack elhagyása már korábban felmerült, azonban a mostani szóbeszédek szerint az Apple idén szintén bemutat egy új színt, ez pedig az iPhone 5-nél bemutatkozott fekete, vagyis a sötétebb asztroszürke árnyalat lehet.

Mivel ezek csak erős pletykák, így semmit se vegyetek készpénznek. Ha azt nézzük, akkor nagyjából még 5 hónap van, amíg hivatalosan le nem rántják a leplet a telefonról, de addig úgyis olvashatunk még ezt-azt róla.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Rendes Milán - 2016.04.26. 21:54

    Színeket mindig “S”-es modelleknél mutatnak be..

Szólj hozzá Te is!