9 klasszikus iOS játék az unalmas órákra

HusztiD 2016.04.16. 14:55 iOS, Játékok, Kiemelt hírek 1 db 1,027

Mára már nyugodtan mondhatjuk, hogy játékok milliót találhatjátok meg az App Store-ban, melyek közül igazán kevés kiemelkedő darab van. Az elmúlt évek folyamán bizonyára ti is többet kipróbáltatok közülük, azonban vannak, amik még a mai napig megállják a helyüket, hiszen annyira nagy szórakoztatást nyújtanak. Ezúttal összeszedtük azt a 9 iOS játékot, amelyekkel még a mai napig játszunk, hiszen annyira szórakoztatóak, hogy egyszerűen nem szívesen töröljük le őket az iOS készülékeinkről.

Tiny Wings

tiny-wings-iphone-screens-780x388

A Tiny Wings nem mai darab, hiszen valamikor az iPhone 4 érában jelent meg. Nagyon egyszerű, mégis nagyszerű játék. Fogalmazhatnánk úgy is, hogy egy véget nem érő játék, ahol különféle feladatokat kell teljesítenünk, hogy tovább tudjunk haladni. Aki eddig nem próbálta volna ki, az magára vessen!

Tiny Wings (AppStore Link) Tiny Wings
Fejlesztő: Andreas Illiger

Besorolás: 4+5

Ár: 699 Ft Letöltés

Doodle Jump

doodle-jump-iphone-screens-780x502

Vajon melyik játék az, amely még a Tiny Wingsnél is idősebb? Hát a Doodle Jump. Mondhatjuk úgy is, hogy egy igazán klasszikus iOS játékról van szó, ami annyira magával ragadó, hogy ha órákon át nem is, de nagyon hosszú percekig képes lekötni a felhasználót.

Doodle Jump (AppStore Link) Doodle Jump
Fejlesztő: Lima Sky

Besorolás: 4+5

Ár: 99 Ft Letöltés

Doodle Jump HD (AppStore Link) Doodle Jump HD
Fejlesztő: Lima Sky

Besorolás: 4+

Ár: 1 090 Ft Letöltés

Threes!

threes-iphone-screens-780x502

A Threes! is már egy jó ideje elérhető az App Store-ban, ugyanakkor több klónja van, de egyik sem közelíti meg az eredetit. Remek zene, nagyszerű effektek és ez is képes órákon át lekötni az embert. A lényege, hogy a táblán a lehető legnagyobb számot érjük el. Figyelem, igazán addiktív cucc!

Threes! (AppStore Link) Threes!
Fejlesztő: Sirvo LLC

Besorolás: 4+5

Ár: 2 290 Ft Letöltés

Monument Valley

monument-valley-iphone-three-screens-780x502

Őszintén. Van olyan mai átlagfelhasználó aki nem hallott volna a Monument Valley-ről? Az Apple a 2014-es év egyik legjobb játékának választotta. Nem hiába, hiszen egészen más világba kalauzolnak el minket a fejlesztők a Monument Valleyban: remek fejtörők, kiváló zene és egy teljesen egyedi világ, ami képes beszippantani. Mire vártok? Itt vagytok még?

Artikel wurde nicht gefunden

Letterpress

letterpress-iphone-screens-780x502

Ahogyan a nevéből következtetni lehet, a Letterpress egy szójáték. Meg kell találni az adott szavakat. Szintén képes hosszú percekre lekötni, azonban egyedüli hátránya, hogy az alkalmazás angol. Ennek ellenére akit ez nem zavar, annak feltétlenül érdemes kipróbálnia! Már csak azért is, mert ingyenes.

Letterpress – Word Game (AppStore Link) Letterpress – Word Game
Fejlesztő: Solebon LLC

Besorolás: 4+5

Ár: Free Letöltés

Smash Hit

smash-hit-iphone-screens-780x388

Nagyjából 3 éve jelent meg az App Store-ban, s ez is egy véget nem érő játék. Ahogy haladunk benne, úgy lesznek egyre nehezebbek a feladatok, amivel egyre több kihívást ad. Ha eddig nem próbáltátok volna, akkor itt az ideje, hiszen ez is ingyenesen tölthető az App Store-ból!:

Smash Hit (AppStore Link) Smash Hit
Fejlesztő: Mediocre AB

Besorolás: 4+4.5

Ár: Free Letöltés

LIMBO

limbo-iphone-screens-780x388

A Limbo egy egészen egyedi darab. Különleges és teljesen magával ragadó játék. Főhősünk egy fiú, akinek elveszett a testvére, így útra indul, hogy megtalálja. Útja során a sötét helyszíneken kísérjük végig, ahol különféle puzzle feladatokat kell majd megoldanunk. Szintén kötelező darab!

LIMBO (AppStore Link) LIMBO
Fejlesztő: LIMBO ApS / Playdead ApS

Besorolás: 12+5

Ár: 1 490 Ft Letöltés

Cut the Rope

cut-the-rope-iphone-screens-780x502

Őszintén. Ki nem hallott volna a Cut the Rope játéksorozatról? A Magic nem olyan régi darab, azonban talán ez az eddigi legszórakoztatóbb része a már kint lévő testvéreinek. 0,99 eurós árért cserébe beszerezhetitek, azonban 3,99-ért mind az 5 játék a tietek lehet. Megéri, nem?

Cut the Rope: Magic GOLD (AppStore Link) Cut the Rope: Magic GOLD
Fejlesztő: ZeptoLab UK Limited

Besorolás: 4+5

Ár: 99 Ft Letöltés

Artikel wurde nicht gefunden

Plants vs Zombies

pvz-iphone-screen-780x388

Ki ne ismerné a Popcap híres játékát? Először PC-re és Mac-re jelent meg, végül évekkel később tiszteletét tette iOS-re is. Annyira népszerű volt itt is, hogy elkészült a második része, ami szintén furfangos kihívások elé állítja a játékost. Önfeledt szórakozásra bármikor remek lehet!

Plants vs. Zombies (AppStore Link) Plants vs. Zombies
Fejlesztő: PopCap

Besorolás: 9+3

Ár: 349 Ft Letöltés

Plants vs. Zombies HD (AppStore Link) Plants vs. Zombies HD
Fejlesztő: PopCap

Besorolás: 9+1

Ár: 349 Ft Letöltés

Plants vs. Zombies™ 2 (AppStore Link) Plants vs. Zombies™ 2
Fejlesztő: PopCap

Besorolás: 9+5

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Pal007 - 2016.04.18. 13:03

    Csupán a legkomolyabbat hagytátok ki :)
    BADLAND

Szólj hozzá Te is!