Még az iPhone SE-re ígérkező hatalmas kereslet sem állítja meg a visszaesést

HusztiD 2016.04.01. 13:30 iPhone 0 db 424

iphone-se11

A Digitimes egy közeli ellátási láncból származó forrásra hivatkozva állítja, hogy az Apple a 2016 második negyedéves berendelései alapján csökkenő iPhone eladások elé néz. Korábban már hallhattunk hasonló dolgokról, mivel az elemzők javarészt csökkenésre számítanak az eladásokat illetően.

A kétes forrásból származó infó alapján az Apple a következő negyedévre kevesebb chipet rendelt be, mint az azt megelőző években. Ha erre alapozunk, akkor akár azt is elmondhatjuk, hogy az iPhone SE debütálása kevés volt arra, hogy valamelyest visszafogja a 6s és 6s Plus csökkenő eladásait.

Továbbá azt is megtudhattuk idézőjelesen, hogy ugyanerre az időszakra megközelítően 4-5 millió SE modellt értékesíthet a kaliforniai vállalat, hiszen ennyit tűztek ki célnak. Érdemes megemlíteni, hogy a Digitimesról az elmúlt évek folyamán már nagyon sokat hallhattunk. Leginkább különféle pletykák által váltak ismertté, azonban ha az Apple-ről esik szó, akkor nem mindig megbízható informátorok, így érdemes ezt a hírt óvatosan kezelni.

Az Apple egyébként április 25-én tartja meg a 2016 Q2-es pénzügyi konferenciáját, amelyben az ezt megelőző három hónap eladásairól fognak beszámolni. Mi pedig kíváncsian várjuk, hogy hogyan zárták a januártól márciusig terjedő időszakot.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!